Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

QUICK JO19-2: Noodzakelijke winst

Gepubliceerd op 25 maart 2017 door Wim Kuijken

Zon, zomertijd en earth hour. Het is de landelijke opschoondag en de landelijke loslaatdag. Het is eind maart. Het was goed toeven op Nieuw Hanenburg. Op bezoek kwam Excelsior'20. Omdat het onderin de 1e klasse erg benauwd is, was winst wel geboden. Het begon stroef. Een matige eerste helft met al snel een blessure voor spits Bart. Invaller Francis zou later de hoofdrol opeisen. Maar de eerste helft werd met 0-1 afgesloten. Winnen is belangrijk. Vraag dat maar aan Donald Trump. Hij verloor, niet alleen twee keer met zijn inreis decreten, maar ook met zijn "Trumpcare". De eerste grote krachtmeting met een wet verliest de goede man. Wat een begin van een presidentschap. En de tegenstander heeft het gedaan.....mijnheer Trump verweet hen niet mee te stemmen. Het idee alleen al. Misschien is politiek bedrijven wel moeilijker dan een bedrijf leiden.

Excelsior'20 werd de tweede helft terug gedrongen. Met Jelle en Robbert werd het team sterker voorin. John strooide met pasjes op het middenveld. Tobias goed met de punt naar achteren. Mooie aanvallen leidden tot 1-1 (Francis keihard onder de lat) en John op schitterende wijze 2-1. Een zwak moment achterin werd goed benut door Excelsior'20: 2-2. Maar Francis had er zin in vandaag en met een mooie inglijder bracht hij de winst binnen: 3-2. Met 10 man kon Excelsior'20 geen vuist meer maken. Onze jongens konden loslaten en hebben een goede opschoonactie achter de rug. Belangrijke winst, waarvan we er nog wel een paar van nodig hebben om niet te degraderen. Het is zeer spannend en elk punt doet er toe. Zaterdag opnieuw een belangrijke uitwedstrijd, tegen Victoria'04. Wij danken coach Mustapha voor zijn inzet. Arjen gaat het overnemen. Succes!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon