Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO19-teams

Selecteer het A-team waar je meer informatie over wilt hebben.

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 06 mei 2017

Het was er op of er onder vandaag, 15 jaar na de moord op Pim Fortuyn. Terwijl Wietze en Mattie ruzie maken en OG3NE er in gelooft, werd het voor onze jongens "erop". Degradatie werd overtuigend voorkomen. Vanaf minuut 1 werd nr 4 Honselersdijk A1 op ons veld 4 onder druk gezet. Bart viel, genezen van zijn blessure, in als spits en zegevierde met een hattrick. Ook Siebe kwam ons even helpen, nu Jaimy en Robert er niet waren en Taaha reeds afscheid had genomen. Na een paar minuten 1-0. Voor de rust 2-0 en na de rust 3-0. A2 handhaaft zich na een toch moeizaam seizoen, dat door de inval-trainer Arjan in de laatste drie wedstrijden in de goede richting werd omgebogen. De jongens hebben er hard voor gewerkt en verdienen een compliment. Er werd vandaag echt strijd geleverd en goed voetbal gespeeld als team tegen een stugge tegenstander die vooral de lange bal hanteerde. We eindigen als nummer 8. Dank aan Mandy (die geen teamouder was, maar veel regelde) en onze grensrechters. Lees ook het gehele verslag.

Gepubliceerd op 29 april 2017

We hebben een bewogen vakantieweek achter de rug, met een Koning en een Keizer, goed en slecht in het nieuws, en Trump altijd in het nieuws en 100 dagen in functie, zonder noemenswaardig succes. Maar Linda is wel 5 kilo kwijt geraakt en hier en daar liep vandaag nog een 'vergistoerist' rond met oranje kleren. Ook voor de A2 goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat we helaas en nipt verloren uit tegen de sterke nummer 2 VCS A1, in de laatste minuten: 3-2. Het goede nieuws is dat we 10e staan en behoud in de 1e klasse nog in eigen hand hebben. Volgende week thuis winnen tegen Honselersdijk A1 is de opdracht en dan kan je ook zo maar 7e worden.....

Gepubliceerd op 08 april 2017

Met dank aan coach Bas Spaans (succescoach D1) konden drie hele belangrijke punten binnengehaald worden op een zonovergoten veld 4 tegen subtopper Excelsior-Maassluis. Nog niet eerder zagen we een zo gepassioneerd team. En dan blijkt het grote talent van veel spelers. Een goede opstelling, een goede instelling en teamspirit. Het ontbrak zo vaak. Het was nu echt genieten: 3-1 (Robert, Storm/Jelle, Jelle) exclusief ca. 6 tot 8 gemiste (grote) kansen. Nog twee finales te gaan.

Gepubliceerd op 01 april 2017

De dag van de goede grap, 1 april. Geen geur-TV bij Omroep Max. Ha, ha. Ook geen grap dat de A2 na een goed begin (0-1) helaas kansloos verloor tegen degradatiekandidaat Victoria'04 aan de A20 (5-1). Te weinig inzet, te weinig bezieling, foutjes. Waar is de wil om te winnen? We gaan hem zoeken deze week, op het trainingsveld. We hebben het nog in eigen hand: drie keer winnen, ook van nr. 2 en 3. Lees het uitgebreide verslag en kom zaterdag naar veld 4 (13.15u) om te helpen handhaven. De jongens kunnen het, als ze willen.

Gepubliceerd op 25 maart 2017

Op de landelijke opschoondag en loslaatdag moesten onze jongens weer eens winnen. Dat deden ze. Aanvankelijk moeizaam (0-1 rust), maar in de tweede helft krachtig en met overtuiging dankzij Francis en John. Het werd 3-2 tegen Excelsior'20. Belangrijke punten op weg naar meer. Vanavond een uurtje het licht uit. 

Gepubliceerd op 18 maart 2017

De verkiezingen zijn voorbij. Het formatiespel begint over rechts door het midden met een linker flank. De wedstrijd van vandaag leek op de uitslagenavond. 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, 5-4. Het was spannend en vermakelijk in Poeldijk tegen Verburch A1. De eerste helft niet goed in balans, de tweede helft beter, maar eindigend met 10 1/2 speler. Jammer, opnieuw verlies. Het wordt benauwd onderin de 1e klasse.

Gepubliceerd op 13 maart 2017

Opnieuw werd verloren: 1-2 thuis tegen Velo A2. Een duikeling van plaats 5 naar 10. Werk aan de winkel voor spelers en coach. Er moet gewonnen worden. Nog 6 wedstrijden te gaan. Zet 'm op.

Gepubliceerd op 04 maart 2017

De lente is begonnen. Stormen hebben het land verlaten. Verkiezingskoorts, zwevende onzekerheid en een grote nederlaag vandaag tegen MVV'27 in Maasland, 6-0. Complimentendag was al achter de rug. 

Gepubliceerd op 18 februari 2017

Na tien weken en een sneeuwweekend weer het veld op. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Lees het na in het maatschappelijk wedstrijdverslag. Onze jongens deden goede zaken en wonnen - na een 0-2 achterstand - met 4-3 van HVC'10 JO19-1 uit Hoek van Holland. Nep of niet? Gehackt of niet? We stegen naar plek 5, maar het blijft Quick first in het jaar van de Haan.

Gepubliceerd op 10 december 2016

Vandaag het begin van de winterstop. De A2 moest weer eens winnen. Dat gebeurde: 4-1 tegen Schipluiden A1. Overtuigend en goed. Twee maal John, Joep en ThomvR scoorden. Aan het eind van de week van de (scheids)rechter en het excentrieke kapsel. Lees er over in het verslag. En niet knipperen met je ogen.

Gepubliceerd op 10 december 2016

De Objectieve Toeschouwer had wel weer eens zin in een partijtje voetbal. Lekker langs de lijn staan.

Gepubliceerd op 03 december 2016

Een bewogen week, met een vreselijke vliegramp in Medellin. En we gaan smullen van de resultaten van het onderzoek van 1,9 terabytes documenten over Europees voetbal: 'Football leaks'. Belastingontwijking, doolhofconstructies, prestatiegeld. Vandaag naar De Lier, postcode 2678. Lyra A1 was de lastige tegenstander. We hadden veel pech vandaag en verloren met 2-0. Lees het maar na.

Gepubliceerd op 26 november 2016

Op 'Niet Winkeldag' na Black Friday en het overlijden van de icoon van de linkse revolutie Fidel Castro in Cuba, traden onze jongens aan tegen de ongeslagen koploper VCS A1. De laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft. Het werd een hoogstaande pot. De A2 voetbalde op volle oorslogssterkte heel goed en kwam 1-0 voor (Tobias). Rust 1-1. Keeper Max hield veel tegen. De A2 creeerde veel kansen. Het werd het 1-2 en vlak voor tijd 1-3. Met 12 punten op plaats 9 gaan we verder. De blik omhoog.

Gepubliceerd op 12 november 2016

Een verslag op rijm, want Sint is in ons midden. Al moesten we wel voor de veiligheid van onze kinderen bidden. Om 13 uur naar Honselersdijk voor een stevige pot. Daar schrokken we ons wel een beetje rot. Door de taal van de tribune. Er was jegens ons Hagenaars enig rancune. Het effect van Trump, de republikein? Moet er dan ineens overal boosheid zijn? Niet op het veld, daar werd stevig en fair gestreden. Maar ons team was verzwakt en heeft onder de uitleen van spelers geleden. De inval vanuit A3 en B2 was behulpzaam, waarvoor veel dank. Hulp op het middenveld en op de flank. Het leek na 0-0 rust gelijk te blijven. Maar een afzwaaier vlak voor tijd doet ons nul punten bijschrijven. Er is gestreden en hard gewerkt vandaag. Dus was het een zure en ook onverdiende nederlaag. 

Pagina's