Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO19-teams

Selecteer het A-team waar je meer informatie over wilt hebben.

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 08 april 2017

Met dank aan coach Bas Spaans (succescoach D1) konden drie hele belangrijke punten binnengehaald worden op een zonovergoten veld 4 tegen subtopper Excelsior-Maassluis. Nog niet eerder zagen we een zo gepassioneerd team. En dan blijkt het grote talent van veel spelers. Een goede opstelling, een goede instelling en teamspirit. Het ontbrak zo vaak. Het was nu echt genieten: 3-1 (Robert, Storm/Jelle, Jelle) exclusief ca. 6 tot 8 gemiste (grote) kansen. Nog twee finales te gaan.

Gepubliceerd op 01 april 2017

De dag van de goede grap, 1 april. Geen geur-TV bij Omroep Max. Ha, ha. Ook geen grap dat de A2 na een goed begin (0-1) helaas kansloos verloor tegen degradatiekandidaat Victoria'04 aan de A20 (5-1). Te weinig inzet, te weinig bezieling, foutjes. Waar is de wil om te winnen? We gaan hem zoeken deze week, op het trainingsveld. We hebben het nog in eigen hand: drie keer winnen, ook van nr. 2 en 3. Lees het uitgebreide verslag en kom zaterdag naar veld 4 (13.15u) om te helpen handhaven. De jongens kunnen het, als ze willen.

Gepubliceerd op 25 maart 2017

Op de landelijke opschoondag en loslaatdag moesten onze jongens weer eens winnen. Dat deden ze. Aanvankelijk moeizaam (0-1 rust), maar in de tweede helft krachtig en met overtuiging dankzij Francis en John. Het werd 3-2 tegen Excelsior'20. Belangrijke punten op weg naar meer. Vanavond een uurtje het licht uit. 

Gepubliceerd op 18 maart 2017

De verkiezingen zijn voorbij. Het formatiespel begint over rechts door het midden met een linker flank. De wedstrijd van vandaag leek op de uitslagenavond. 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, 5-4. Het was spannend en vermakelijk in Poeldijk tegen Verburch A1. De eerste helft niet goed in balans, de tweede helft beter, maar eindigend met 10 1/2 speler. Jammer, opnieuw verlies. Het wordt benauwd onderin de 1e klasse.

Gepubliceerd op 13 maart 2017

Opnieuw werd verloren: 1-2 thuis tegen Velo A2. Een duikeling van plaats 5 naar 10. Werk aan de winkel voor spelers en coach. Er moet gewonnen worden. Nog 6 wedstrijden te gaan. Zet 'm op.

Gepubliceerd op 04 maart 2017

De lente is begonnen. Stormen hebben het land verlaten. Verkiezingskoorts, zwevende onzekerheid en een grote nederlaag vandaag tegen MVV'27 in Maasland, 6-0. Complimentendag was al achter de rug. 

Gepubliceerd op 18 februari 2017

Na tien weken en een sneeuwweekend weer het veld op. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Lees het na in het maatschappelijk wedstrijdverslag. Onze jongens deden goede zaken en wonnen - na een 0-2 achterstand - met 4-3 van HVC'10 JO19-1 uit Hoek van Holland. Nep of niet? Gehackt of niet? We stegen naar plek 5, maar het blijft Quick first in het jaar van de Haan.

Gepubliceerd op 10 december 2016

Vandaag het begin van de winterstop. De A2 moest weer eens winnen. Dat gebeurde: 4-1 tegen Schipluiden A1. Overtuigend en goed. Twee maal John, Joep en ThomvR scoorden. Aan het eind van de week van de (scheids)rechter en het excentrieke kapsel. Lees er over in het verslag. En niet knipperen met je ogen.

Gepubliceerd op 10 december 2016

De Objectieve Toeschouwer had wel weer eens zin in een partijtje voetbal. Lekker langs de lijn staan.

Gepubliceerd op 03 december 2016

Een bewogen week, met een vreselijke vliegramp in Medellin. En we gaan smullen van de resultaten van het onderzoek van 1,9 terabytes documenten over Europees voetbal: 'Football leaks'. Belastingontwijking, doolhofconstructies, prestatiegeld. Vandaag naar De Lier, postcode 2678. Lyra A1 was de lastige tegenstander. We hadden veel pech vandaag en verloren met 2-0. Lees het maar na.

Gepubliceerd op 26 november 2016

Op 'Niet Winkeldag' na Black Friday en het overlijden van de icoon van de linkse revolutie Fidel Castro in Cuba, traden onze jongens aan tegen de ongeslagen koploper VCS A1. De laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft. Het werd een hoogstaande pot. De A2 voetbalde op volle oorslogssterkte heel goed en kwam 1-0 voor (Tobias). Rust 1-1. Keeper Max hield veel tegen. De A2 creeerde veel kansen. Het werd het 1-2 en vlak voor tijd 1-3. Met 12 punten op plaats 9 gaan we verder. De blik omhoog.

Gepubliceerd op 12 november 2016

Een verslag op rijm, want Sint is in ons midden. Al moesten we wel voor de veiligheid van onze kinderen bidden. Om 13 uur naar Honselersdijk voor een stevige pot. Daar schrokken we ons wel een beetje rot. Door de taal van de tribune. Er was jegens ons Hagenaars enig rancune. Het effect van Trump, de republikein? Moet er dan ineens overal boosheid zijn? Niet op het veld, daar werd stevig en fair gestreden. Maar ons team was verzwakt en heeft onder de uitleen van spelers geleden. De inval vanuit A3 en B2 was behulpzaam, waarvoor veel dank. Hulp op het middenveld en op de flank. Het leek na 0-0 rust gelijk te blijven. Maar een afzwaaier vlak voor tijd doet ons nul punten bijschrijven. Er is gestreden en hard gewerkt vandaag. Dus was het een zure en ook onverdiende nederlaag. 

Gepubliceerd op 05 november 2016

De tweede periode is begonnen. Het wordt frisser, onze jongens worden beter. Uit tegen Velo (tweede helft met 10 man) werd een mooie winst geboekt: 0-3. Solide, verzorgd en geconcentreerd spel vanuit een sterke verdediging. Taaha verzorgde als invaller twee doelpunten en een assist voor ThomvR. Goed gedaan en nu afwachten wat er in de V.S gebeurt deze week. De spanning stijgt.....

Gepubliceerd op 29 oktober 2016

Belangrijkste vandaag: Trainer coach Mustapha vindt Tygo's verzamelboek van Jumbo plaatjes. Een voorts een verslag zonder kritisch noot......De eerste helft gingen de kansen (3) naar de bezoekers van Victoria'04. Na rust - met 10 tegen 10 - een doelpunt tegen (0-1) en vlak voor tijd 1-1 uit een vrije trap van John. Halloween kan beginnen, de 'nacht van de nacht' breekt aan en iedereen kan een uurtje langer slapen en dromen hoe het spel beter kan worden. O'G3NE gaat ons voor. 

Pagina's