Hardwerkend JO17-3 pakt verdiend punt

Gepubliceerd op 03 december 2016 door Jan Jens

Verburch kwam op bezoek. Onze jongens wachten nog op de eerste overwinning, maar blijven Quickiaans spelen, dus blijven combineren en proberen voetballend de tegenstander onder druk te zetten. De eerste minuten ging de wedstrijd gelijk op, al was Verburch een taaie tegenstander die het positiespoel goed onder de knie had. Zij scoorden in de tiende minuut met een mooi afstandschot de 0-1. Quick rechtte de rug en kreeg 2-3 100% kansen die er helaas niet ingingen. Zou het weer zo'n wedstrijd worden? Rust 0-1. Na rust ging Quick steeds beter spelen, Verburch krijg weinig tot geen kansen meer, de verdediging stond goed, het middenveld werkte keihard, onze spitsen bleven gaan. We leken onszelf te belonen door een terecht gegegven pingel. Die ging er helaas niet in door een katachtige reflex van de invalkeeper van Verburch. Het spel werd wat rommeliger, zal het dan toch weer misgaan? Gelukkig, in de laatste minuut een goede aanval. onze spits ging vrij op weg naar de keeper en werd onreglementair gestopt in de zestien, weer een terechte penalty. Dit keer ging de bal er droog en hard in, 1-1. Een dikverdiend punt en eigenlijk had er op basis van de hele wedstrijd wel meer ingezeten, maar scoren in de laatste minuut gaf toch een goed gevoel. Volgende week op naar ESDO, daar gaan we weer proberen drie punten te pakken!