Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO17-1

Laatste nieuws - B1

Gepubliceerd op 03 juli 2013

Afgelopen week heeft de KNVB het wedstrijdprogramma bekend gemaakt voor Quick 1 en de B1, inclusief de speeldatums.

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 27 mei 2017

Ruim een uur lang had Quick zicht op een goed resultaat in het tweede deel van de serie tegen Spartaan 20, daarna leken de krachten weg te vloeien. De fysiek sterke Rotterdammers trokken met 5-2 geflatteerd aan het langste eind en mogen nog steeds hopen op opnieuw een jaartje 1e divisie.

Gepubliceerd op 20 mei 2017

Schade beperkt houden, luidde het devies. En zo geschiedde. Eerste divisionist Spartaan 20 speelde sterk maar trok uiteindelijk toch aan het kortste eind. Met een geweldige werklust en drie prachtige doelpunten trok Quick haar eerste wedstrijd in de nacompetitie voor promotie verdiend naar zich toe. Enig smetje was wellicht de tweede tegentreffer die ervoor zorgt dat het volgende week in Rotterdam weer ouderwets spannend gaat worden.

Gepubliceerd op 07 mei 2017

Na een vroege Haagse voorsprong leek een nieuwe stunt tegen JVOZ in de maak. Het flink gehavende team van Quincy en Casper moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de kampioensploeg uit Vlissingen en eindigde de wedstrijd zelfs met negen man. Doordat Gemert (uit altijd lastig) Quick Boys op een nederlaag wist te trakteren mag Quick alsnog de nacompetitie in.

Gepubliceerd op 30 april 2017

Zeven afwezigen (ziekte, blessure, vakanties en ondersteuning van JO-19) maakte dat Quick alle zeilen bij moest zetten en zelfs een 5-3-2 opstelling nodig had om het lager geklasseerde FC Dordrecht van het lijf te houden. Met een gelijkspel (1-1) werden onze jongens eigenlijk nog rijkelijk beloond.

Gepubliceerd op 09 april 2017

Met een vertekenende 0-2 voorsprong leek Quick op rozen te zitten maar na een dramatisch slecht tweede bedrijf stonden de Haagse heren volkomen terecht met lege handen. Hoogmoed afgestraft en verloren op instelling.

Gepubliceerd op 03 april 2017

De grote vraag was of onze jongens de positieve serie in de competitie een vervolg konden geven of en of het debacle midweeks tegen Zoetermeer (Haaglanden Cup) nog invloed zou hebben. Na een hele goede eerste helft met een comfortabele 2-0 voorsprong, gevolgd door een grimmiger tweede bedrijf stond er uiteindelijk een dik verdiende 3-1 op de borden en behoudt Quick de leiding in de 3e periode.

Gepubliceerd op 25 maart 2017

Na een uitstekende eerste helft met een meer dan verdiende 0-2 voorsprong nam Quick net even iets teveel gas terug. Westlandia knokte zich op wilskracht terug in de wedstrijd en kwam zelfs op een 3-2 voorsprong. Na de late gelijkmaker kon het alle kanten op maar wist Quick zich in de slotseconden van de wedstrijd toch nog uit een gelijkspel te bevrijden.

Gepubliceerd op 19 maart 2017

Met sommige tegenstanders heb je altijd moeite, andere liggen je iets beter. Dat laatste geldt zeker voor UNA. De toch niet onaardig spelende Veldhovenaren kregen in twee wedstrijden tegen Quick 10 tegengoals te incasseren, 25% van hun totaal. Op Nieuw Hanenburg werd het na een rommelig potje voetbal vrij eenvoudig 4-1. Quick behoudt hiermee haar ongeslagen status in thuiswedstrijden.

Gepubliceerd op 11 maart 2017

Na een matte eerste helft en een 0-1 achterstand stroopte Quick in het tweede bedrijf de mouwen op.  Bloed (veel), zweet en tranen. Niet fraai  maar wel effectief werd het uiteindelijk 3-1. Een zeker op basis van de tweede helft verdiende overwinning. De lente is in aantocht!

Gepubliceerd op 21 februari 2017

Teleurgesteld dropen de Haagse mannen af. Opnieuw punten gemorst en daarmee de 2e periodetitel definitief buiten beeld. De grootste teleurstelling lag wellicht in de wetenschap dat de echte wil om te winnen in de eerste helft niet bij iedereen aanwezig was. Het fysiek sterke Spijkenisse trok uiteindelijk aan het langste eind, 3-2.

Gepubliceerd op 10 december 2016

Niet onderschatten, doorpakken nu er wat te halen valt, heersen,  scherpte, gogme. Helemaal niets van dat alles was er vandaag terug te zien. Een lamlendig Quick liet zich door lantaarndrager Feyenoord wegdrukken en wierp de Rotterdammers zo hun eerste zege in de schoot. De verdiende 3-0 was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Gepubliceerd op 03 december 2016

Het zal bezoekers inmiddels wel dun door de broek lopen, een uitbeurtje op Nieuw Hanenburg loopt voor de meeste clubs meestal niet goed af. Nadat koploper JVOZ al met 3-0 werd verslagen was het deze keer nummer 2 VVV dat met 3-1 op de zegekar werd gebonden. Waar het collectief vorige week faalde behaalde het dit keer een klinkende zege en werd de misstap in De Koel weggepoetst.

Gepubliceerd op 26 november 2016

FC Dordrecht uit; altijd lastig! Dus ook vandaag. In een van de slechtste wedstrijden van het seizoen waarin door Quick nauwelijks kansen werden gecreëerd kwamen de Haantjes nog wel op voorsprong, echter voor het invallen van de duisternis maakte de taaie Dordtenaren de verdiende gelijkmaker.

Gepubliceerd op 12 november 2016

Een slechts langzaam leeglopende ziekenboeg en twee keepers geblesseerd. Geen nood voor trainers Quincy en Casper. Gewoon even een paar partijtjes op de training en kijken wie er de meeste zin had om te keepen. Dat werd dus rechtsbuiten Wesley. Hij hoefde slechts een paar maal handelend op te treden om voor de eerste keer dit seizoen de nul binnen te slepen. Het fenomeen Lennaert zorgde vervolgens voor de drie punten. Hoofdtrainer Van der Zwaan mag altijd bellen!

Pagina's