Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO17-teams

Laatste nieuws - JO17-teams

Gepubliceerd op 03 juli 2013

Afgelopen week heeft de KNVB het wedstrijdprogramma bekend gemaakt voor Quick 1 en de B1, inclusief de speeldatums.

Selecteer het B-team waar je meer informatie over wilt hebben.

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 09 april 2017

Met een vertekenende 0-2 voorsprong leek Quick op rozen te zitten maar na een dramatisch slecht tweede bedrijf stonden de Haagse heren volkomen terecht met lege handen. Hoogmoed afgestraft en verloren op instelling.

Gepubliceerd op 03 april 2017

De grote vraag was of onze jongens de positieve serie in de competitie een vervolg konden geven of en of het debacle midweeks tegen Zoetermeer (Haaglanden Cup) nog invloed zou hebben. Na een hele goede eerste helft met een comfortabele 2-0 voorsprong, gevolgd door een grimmiger tweede bedrijf stond er uiteindelijk een dik verdiende 3-1 op de borden en behoudt Quick de leiding in de 3e periode.

Gepubliceerd op 26 maart 2017

Vandaag weer een mogelijkheid te klimmen in de competitiestand en de mooie reeks (drie winst, een gelijk) voort te zetten. Tegenstander was TAC. Lees verder...

Gepubliceerd op 25 maart 2017

Na een uitstekende eerste helft met een meer dan verdiende 0-2 voorsprong nam Quick net even iets teveel gas terug. Westlandia knokte zich op wilskracht terug in de wedstrijd en kwam zelfs op een 3-2 voorsprong. Na de late gelijkmaker kon het alle kanten op maar wist Quick zich in de slotseconden van de wedstrijd toch nog uit een gelijkspel te bevrijden.

Gepubliceerd op 19 maart 2017

Met sommige tegenstanders heb je altijd moeite, andere liggen je iets beter. Dat laatste geldt zeker voor UNA. De toch niet onaardig spelende Veldhovenaren kregen in twee wedstrijden tegen Quick 10 tegengoals te incasseren, 25% van hun totaal. Op Nieuw Hanenburg werd het na een rommelig potje voetbal vrij eenvoudig 4-1. Quick behoudt hiermee haar ongeslagen status in thuiswedstrijden.

Gepubliceerd op 19 maart 2017

Vandaag de derby tegen HBS JO17-2. Zij staan hoger, maar gezien de huidige goede vorm van JO17-3 is alles mogelijk. Lees verder...

Gepubliceerd op 11 maart 2017

Na een matte eerste helft en een 0-1 achterstand stroopte Quick in het tweede bedrijf de mouwen op.  Bloed (veel), zweet en tranen. Niet fraai  maar wel effectief werd het uiteindelijk 3-1. Een zeker op basis van de tweede helft verdiende overwinning. De lente is in aantocht!

Gepubliceerd op 05 maart 2017

Na twee mooie overwinningen was de vraag dit weekend of we ook nog een derde overwinning tegen ESDO zouden bijschrijven...Lees verder!

Gepubliceerd op 27 februari 2017

Uw sport- en culinaire verslaggever Marcel de Mooij

Op Quick spelen wij voetbal en cricket. Als stelling valt hier geen speld tussen te krijgen. Als aanhef bij een stukje over JO17-3 kan het wenkbrauwen in verticale richting verplaatsen. Hou nog even vol, ik hoop het zo uit te kunnen leggen.

Gepubliceerd op 21 februari 2017

Teleurgesteld dropen de Haagse mannen af. Opnieuw punten gemorst en daarmee de 2e periodetitel definitief buiten beeld. De grootste teleurstelling lag wellicht in de wetenschap dat de echte wil om te winnen in de eerste helft niet bij iedereen aanwezig was. Het fysiek sterke Spijkenisse trok uiteindelijk aan het langste eind, 3-2.

Gepubliceerd op 18 februari 2017

Verburch JO17-1 was de op papier lastige tegenstander vandaag voor JO17-3 dat probeert de weg omhoog te vinden. Lees verder...

Gepubliceerd op 14 januari 2017

Vandaag el classico tegen HBS. Het werd een matige wedstrijd van beide kanten. Lees verder...

Gepubliceerd op 19 december 2016

JO17-3 speelde een verre uitwedstrijd voor de beker op Goeree Overflakkee. Niets aan de hand. Bus geregeld, jongens en aanhang richting het verre zuiden. Dat leverde behalve een gedenkwaardige wedstrijd ook een parel van een wedstrijdverslag op...als er een prijs zou worden uitgereikt voor het mooiste verslag van dit seizoen, dan maakt dit verslag een grote kans, auteur: Marcel de Mooij, kortom, lees verder....! 

Gepubliceerd op 10 december 2016

Niet onderschatten, doorpakken nu er wat te halen valt, heersen,  scherpte, gogme. Helemaal niets van dat alles was er vandaag terug te zien. Een lamlendig Quick liet zich door lantaarndrager Feyenoord wegdrukken en wierp de Rotterdammers zo hun eerste zege in de schoot. De verdiende 3-0 was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Pagina's