Den Hoorn JO15-7 - Quick JO15-5

Gepubliceerd op 08 oktober 2016 door Marie-Claire Reuver

Den Hoorn JO15-7 – Quick JO15- 5

Wedstrijd nog steeds voor de beker .

De C5 van Quick op dat moment 3e in de poule met 11 punten uit 5 wedstrijden
De C7 van Den Hoorn op dat moment 8e in de poule met 0 punten uit 5 wedstrijden.

Verzamelen op de hoek buiten de grenzen van het clubterrein ?

Gezien de cijfers wordt er vol goede moed en met een vleugje nonchalance afgereisd
naar Den Hoorn.

Late aanvang wedstrijd 15:30 , gunstig daar de coach (A.G) wat moeite heeft met het volgen van instructies om op het gewenste tijdstip op de juiste plek te zijn.

Tegenstrijdig is dat hij dit wel kan uitleggen aan zijn spelers, die de laatste wedstrijden
steeds beter gaan spelen door wel op het gewenste tijdstip en het opvolgen van instructies op de juiste plek aanwezig te zijn.
Dit resulteert in goed samenspel bij vlagen en doelpunten, en indien deze lijn wordt voortgezet een lekker voetbalend elftal.

Voltallige selectie aanwezig, grensrechters bekend, zon, prima accommodatie, veel publiek.

Coach in nieuw origineel Quicktrainercoachoutfit., wat onmiddellijk een eventuele bijnaam oplevert, die per toeval ? perfect past bij de kenmerken van Quick.

Fluitsignaal ( 3 x kort )

1e minuut al kans op de 0-1 – mis ( Jensen )
7e minuut doelpunt Jensen na 3 x ….

Al snel blijkt al dat zoals verwacht dit een wedstrijd is die gespeeld dient te worden omdat hij op het programma stond.

0-2 Owyn tikt binnen na vrije trap Bedilu
0-3 Skip mooie actie in de 16 , beheerst afgemaakt

Feike penalty , miraculeuze redding keeper.

0-4 Jordan afvallende bal binnen geschoten.
0-5 Aanval uit het boekje , actie Skip over links speelt Jordan aan , keurige assist op
        Owyn , doelpunt
1-5 Lange bal 1 op 1 achterin , kans word benut door Den Hoorn

Thee

1-6 pass Bedilu , Skip rond af
1-7 Owyn
1-8 Skip

Fluit signaal ( 3 x maal kort )

Sportieve tegenstander , leuke pot , uitstekende scheidsrechter(tje) , heerlijke douches volgens de mannen, mindere cappuccino ,  prima broodje kipcorn joppie saus.

A.s zaterdag de laatste bekerwedstijd tegen Scheveningen C3 ( thuis ) om plaats twee, gelijkspel is genoeg.

En dan indeling klasse en aanvang echte competitie.

Voorzie een prima seizoen in alle opzichten.

De tweede helft grensrechter