Scheveningen Jo15/2-Quick Jo15/4 0-4 (0-0)

Gepubliceerd op 19 november 2017 door Geejee Dijkhuizen

De stand vooraf: Scheveningen 7-4 (10-44), Quick 7-14 (15-7). Quick 10 punten meer, 5 doelpunten meer gescoord, maar vooral: 37 doelpunten minder tegen dan Scheveningen. Quick ook de minst gepasseerde ploeg in de poule.

De wedstrijd: de eerste helft gaf een regen aan kansen te zien. Met een uitblinkende Niels, die keer op keer de tegenstanders de hakken liet zien en een fenomenaal afstandsschot op de lat uiteen zag spatten, was er een enorm overwicht. Dat de kansen niet werden verzilverd, mag best een wonder heten. Keer op keer was de invallende keeper (o15/4) een sta-in-de-weg. Moet wel gezegd dat veel ballen in het midden van het doel werden geschoten en daar stond: jawel.... de keeper. Rust 0-0 (!) waar het zo maar 0-5 had kunnen staan. In de rust zette Robert de mannen op scherp en dit resulteerde in een kortstondige ‘doelpuntenregen’ aan het begin van de tweede helft. Uit een corner was het allereerst Brent die zeer alert was en de bal prima binnenschoot. 0-1. Het was daarna snel 0-2 door Laurent, die binnen een minuut ook knap de 0-3 scoorde. Hierna viel het spel terug en bleef Quick kansen missen. Een stuk of vier hadden er zomaar in gemogen. Het slotakkoord was voor Quinten, die op inzet scoorde. De 0-4 eindstand was een feit. De komende 2 wedstrijden gaan bepalen of ‘we’ bij de bovenste vier zullen eindigen. Daarvoor moeten jullie serieus en hard trainen. Voor jezelf, voor het team en natuurlijk voor jullie trainers !

Tot volgende week.