Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick o15-3 - Quick o15-4 uitslag 0-3

Gepubliceerd op 04 oktober 2017 door Geejee Dijkhuizen

Vanavond speelden de club en leeftijdsgenoten van Quick een oefenpot tegen elkaar. Niels was er weer bij, Sven, Laurent en Brent waren er vanavond niet. Er waren toch weer zo'n 20 toeschouwers op deze herfstige avond naar Nieuw Hanenburg gekomen. En ze werden hiervoor beloond.

Onze mannen speelden fris en combineerden wederom makkelijk door het middenveld en de voorhoede werd een aantal keren prima bereikt. Dit resulteerde in een snelle mooie goal van invaller Anton. Achterin stond het wederom als een huis en de aanvallen van de 'C3' werden keer op keer onschadelijk gemaakt. De 0-2 kwam in de 1e helft ook nog op het bord, van de voet van de sterk spelende Boris. Zonder veel problemen werd de 0-2 tot de rust vastgehouden. Na de rust ging de 'C3' wat meer naar voren voetballen maar dit resulteerde niet in veel kansen. In plaats van de aansluitingstreffer van de 'C3' was het een fantastisch afstandsschot van Olivier, die daarmee zorgde voor een comfortabele 0-3 voorsprong. Hierna werd de 'C3' af en toe gevaarlijk maar was het keer op keer de sterke verdediging dat z'n mannetje stond. Hierdoor kwam de 0-3 niet meer in gevaar. Jesse, Matthijs,  Casper, Dylan en invaller Tobi, (en later nog Olivier) prima verdedigd !! Wat ook fijn was om te zien is dat het er sportief aan toe ging, ondanks de gezonde rivaliteit. Top mannen !!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon