Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick Jo15/4 kan Scheveningen net niet verrassen

Gepubliceerd op 17 mei 2018 door Geejee Dijkhuizen

Op deze woensdagavond die het predikaat ‘lente avond’ absoluut niet mocht dragen, moesten onze mannen aantreden tegen de ‘C1’ van Scheveningen. Op voorhand een ongelijke strijd, gezien de stand met Scheveningen op plek 4 (8-15) en Quick op plek 11 (9-3).

Niets was echter minder waar vanavond, waar Quick streed voor wat het waard was en zelfs brutaal na 5 minuten de leiding nam door een prima goal van Toby. Met Robert in pak langs de lijn zag het er allemaal erg professioneel uit. Mag je iedere week doen Robert ! Invaller Kai, die meedeed voor de geblesseerde Niels, hield zich goed staande zoals heel Quick dat deed. Helaas viel voor rust nog de 1-1. Nog steeds een prima stand. Na rust hetzelfde spelbeeld. De ploegen deden niet voor elkaar onder. Olivier sleurde, Toby sleurde, iedereen deed wat ‘ie kon. De 2-1 van Scheveningen kwam eigenlijk uit de lucht vallen. Tussen twee man kon de aanvoerder van Scheveningen aannemen en, het moet gezegd, schitterend afwerken. Quick gaf er nog wat gas bij en dat was voor Scheveningen het teken om de beuk erin te gooien. Dit resulteerde eerst in een gele kaart voor een stevige charge tegen Olivier en even later in een rode kaart voor de aanvoerder van Scheveningen voor natrappen tegen Laurent. Met 11 tegen 9 moest het toch gaan lukken maar wie dat dacht, kwam bedrogen uit. Grote kansen kwamen er niet meer. Met Toby inmiddels ook op de bank met last aan de knie, kon Quick geen vuist meer maken. Hard gewerkt allemaal. Er had echt meer ingezeten, maar daar kunnen we inmiddels een langspeelplaat mee vullen ;-) Zaterdag thuis tegen BMT. Daar moet iets mogelijk zijn. Tot dan !

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon