Jo15/4 verliest onnodig bij 2e klasse debuut

Gepubliceerd op 15 februari 2018 door Geejee Dijkhuizen

Vandaag stond voor onze mannen de eerste uitdaging in de tweede klasse op het programma. Tegenstander Laakkwartier ‘C2’, dat net als Quick vanuit de derde klasse ‘promoveerde’. Geen tegenstander om te onderschatten, aangezien ze met 18 uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van 49-12 promoveerden. Quick begon slap aan de wedstrijd, zonder de geblesseerden Olivier en Arthur en ook zonder keeper Dylan die met de ‘C2’ mee moest doen. Hierdoor moest Brent in het doel plaatsnemen. Door slap verdedigen werd het na ongeveer 10 minuten 1-0. Quick leek overlopen te worden, maar de jongens herpakten zich prima. Niels wist met een prachtig afstandsschot de 1-1 op het scorebord te brengen en dit was tevens het moment dat de wedstrijd leek te ‘kantelen’. Helaas werden er weinig kansen gecreëerd en was de ruststand 1-1. Nadat jullie reporter in de rust met een ogenschijnlijk Te fanatieke ‘Laak’ supporter in gesprek was geweest, kon de tweede helft aanvangen. Helaas had de rust onze mannen geen goed gedaan en stond het alweer heel snel 2-1 voor Laakkwartier door wederom slap verdedigend werk. De rest van de tweede helft zal ik jullie besparen; het was niet goed. De 2-1 werd ook de eindstand. Er had zeker meer in gezeten, maar dat geloof straalde de ploeg vandaag niet uit. Wellicht geïmponeerd door de handige en vaardige spelers van Laakkwartier, die regelmatig met stiekeme overtredingen wegkwamen. Onze mannen hadden zich fysiek meer moeten laten gelden maar er zijn nog 10 wedstrijden om ‘alles uit de kast te halen’. Conclusie: Quick was niet de mindere maar helaas haalden vandaag teveel spelers hun gebruikelijke niveau niet. Volgende week RAS. Daar hebben we nog iets goed tegen te maken.