GSC ESDO o15-2 - Quick o15-4 0-2

Gepubliceerd op 02 oktober 2017 door Marcel de Kler

Op deze druilerige zaterdagochtend moesten onze mannen aantreden tegen GSC ESDO. Deze club is een fusie tussen de ‘s-Gravenhaagse Sport Club en Eendrachtig Samenspel Doet Overwinnen. Deze tegenstander had vorige week met 5-0 gewonnen bij Die Haghe dus onze mannen waren op hun hoede.

Zonder de geblesseerde Niels, de zieke Sven en de afwezige Julian maar met een flink aantal enthousiaste supporters langs de lijn startte Quick sterk en werd er prima gecombineerd. De verdediging stond als een huis en waar er gaatjes vielen, was er altijd weer Olivier om deze te dichten. Een belangrijk onderdeel van de verdediging is de keeper (Dylan) en hij keepte een ijzersterke wedstrijd.

Het middenveld werkte hard om de voorhoede te bereiken en er ontstonden een aantal goede kansen waaruit zowel Olivier als Quinten nog voor de rust wisten te scoren. De tweede helft gaf een ander spelbeeld te zien. Quick werd achteruit gedrongen en er ontstonden kansen voor de tegenpartij. Maar zoals gezegd, Dylan keepte uitstekend en hield zijn doel schoon. Uitslag 0-2.

Er werd hard gewerkt voor elkaar en dat is goed om te zien. Uiteraard kan ik niet alle namen noemen, maar iedereen speelde een prima wedstrijd. Vooral de inzet was een lust voor het oog. Een echt team met een goede mentaliteit. Jongens, prima gespeeld !