“Droomstart” voor Quick Jo15/4 betekent droomstart voor BMT.

Gepubliceerd op 22 mei 2018 door Geejee Dijkhuizen

Op deze heerlijke zaterdagmiddag ging op veld 4 even over tweeën de wedstrijd tussen Quick en BMT van start. De laatste wedstrijd van een pittig voorjaarsseizoen, waarbij Quick bij veel wedstrijden net aan het kortste eind trok. Met scheidsrechter Bilou en grensrechter GJ, maar zonder de geblesseerde Toby, moest het vandaag dan maar gaan gebeuren.

Zoals de titel al zegt werd het een wedstrijd met een letterlijke “droomstart” voor Quick (iedereen stond de eerste minuten te dromen) en een figuurlijke “droomstart” voor BMT (ze scoorden binnen 3 minuten 2 keer). Toen iedereen bij Quick wakker was bij de stand 0-2, werd het een wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en Quick creëerde een aantal mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren. BMT wel en daarom gingen we de rust in met een 0-3 achterstand. Na rust ging Quick alles-op-alles zetten om deze competitie goed af te kunnen sluiten. Helaas moest dit zonder Niels, die afhaakte met wederom last van zijn kuit. Zoals gezegd, Quick ging volle bak spelen en dan vallen er achterin “gaten”. BMT maakte hier dankbaar gebruik van en zorgde voor de 0-4. Voor Quick was de maat nu vol en onze mannen schakelden er nog “een tandje bij”. Een fantastische rush van Boris, die zijn beste spel blijkbaar tot het laatst had bewaard, werkte hij zelf uitstekend af in de verre hoek. 1-4. Er was nog genoeg tijd dus onze mannen bleven druk geven. Uit een prachtige voorzet kopte Brent keurig in bij de tweede paal en er kwam zowaar weer wat hoop met 2-4 op het bord. Helaas restte er te weinig tijd om het BMT, dat er conditioneel helemaal doorheen zat, nog echt lastig te maken. De ‘valse start’ was helaas niet meer goed te maken. Met een 2-4 nederlaag en de 11e plek wordt de competitie afgesloten. Dat is op het oog een slechte prestatie, maar niets is minder waar….. Met iets meer geluk en scherpte hadden jullie zomaar 8 punten meer kunnen hebben en was je ergens in de middenmoot geëindigd. Complimenten voor jullie inzet en team spirit ! Maandag weer knallen op het Wilhelmus toernooi, tot dan !!