RAS - Quick D7

Gepubliceerd op 18 september 2016 door Ferry Valkenhoff

Vandaag, zaterdag 17 september, speelt Quick D7 uit tegen RAS. Om 8 uur was het al druk op Quick, bijna alle D7 spelers (met gevolg) hadden zich verzameld om gezamenlijk naar RAS aan de Alberdastraat af te reizen. We hadden een keurige fietscolonne, de rest ging met de auto.

Op RAS aangekomen direct naar de kleedkamer,  waar de opstelling doorgenomen wordt. Tobias neemt de 1e helft keeperstaak op zich. Het is mooi weer: de wedstrijd kan beginnen!

RAS gaat direct in de aanval en de Quick verdediging komt onder druk te staan. Niet iedereen staat goed op zijn plek, en na korte tijd is het raak. 1-0 voor de thuisclub. Daarna blijft de druk, en het wordt al snel 2-0 en 3-0. Dan komt er een snelle counter van de Quick voorhoede, een mooi samenspel en Matthijs rond af 3-1!!

Quick krijgt nu de smaak te pakken, en gaat in de aanval. Na een overtreding van RAS krijgt Quick een vrije trap mee. De bal op 18 meter afstand, Jesse achter de bal, en ja hoor: een fraaie trap links boven in de kruising. 3-2!

Na de rust begint Quick vol goede moed aan de 2e helft, Oscar neemt de plek in de goal over. Quick jaagt naar de gelijkmaker op de helft van RAS.  Na een mooie actie krijgt Egehan de bal en komt van links op de goal af, hij kijkt naar recht of hij af kan passen, maar dan haalt hij ineens uit. Hoog in de goal: 3-3!

Nu gaat het erom spannen. RAS gaat er vol tegenaan, en na een fout in onze verdediging schiet RAS in 4-3… Daarna gaan de kopjes bij Quick hangen, in korte tijd wordt het 5-3, 6-3. De organisatie is weg en Quick loopt achter de feiten aan. Er zit geen fut meer in de mannen en uiteindelijk wordt het 10-3.

Man of the match deze week is Egehan. Ondanks dat hij maar een helft heeft gespeeld, heeft hij hard gewerkt en mooi samenspel laten zien.