Quick - DUNO

Gepubliceerd op 02 november 2016 door Ferry Valkenhoff

[door Oesha Jangi]

Quick  Jo13-7-Duno Jo-13-5

Zoals ieder wedstijd is zaterdag 29 oktober een bijzondere dag voor onze D7 jongens en meisje. Een prachtige lentedag met veel zon.
De vogels getuigen met fluittonen van een mooie voetbaldag. Vol goede moed is D7 met de warming-up begonnen rond 11.45. Bjarn is afwezig ivm vakantie. “Jongens we doen het zoals ik het wil”, zei Remco met een brede lach! “Ik wil de volle honderdprocent inzet van iedereen”! Michel ons scheidsrechter heeft vandaag zijn echte scheidsrechter pak aan. D7 is er klaar voor. Rond kwart over twaalf staan de twee rivalen opgesteld om elkaar te bestrijden. Voor Quick is dit de gelegenheid bij uitstek om revanche te nemen op de nederlaag van de vorige ontmoeting. Met Tobias onder de lat gaat D7 deze strijd aan. Dat Quick D7 betere spelers heeft dan Duno, wisten we al. Bij deze spannende wedstrijd is Quick Duno de baas.
Het team van Quick domineert de wedstrijd op hoog niveau. Duno heeft geen antwoord op de korte pasjes van Quick. Het mooie spel van D7 wordt beloond na een prachtige assist van Floris op Jemie. Met het rechterbeen schiet Jemie  in de rechterhoek buiten het bereik van de doelman van Duno, mooie doelpunt! Ondanks de enorme overwicht van Quick is er niet meer geschoord in de eerste helft.

Bij het begin van de tweede helft met Jasper als keeper is de spanning  te snijden.
Helaas is Quick wat minder snel gaan spelen. Het mooie samenspel van de eerste helft  heeft plaats gemaakt voor individuele acties. Deze acties leiden veelal tot  balverlies bij onze jongens. Door miscommunicatie in de verdediging bij Quick heeft Duno twee keren geschoord. Met een 1-2 stand in het voordeel van de toeschouwers is Jasper gewisseld met Tobias. Tobias staat onder de lat.
Aangemoedigd door Remco is Quick weer gaan overheersen. De nadruk van Quick-JO-13 7 ligt nu op sterk aanvallend voetbal. Dit aanvallend voetbal heeft geresulteerd in twee prachtige doelpunten van Jasper. De eindstand 3-2 voor Quick JO-13- 7.

Men of the match: allen! Ze hebben enorm veel inzet getoond!