Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick - Die Haghe 0-2

Gepubliceerd op 10 september 2016 door Ferry Valkenhoff

Vandaag staan we thuis opgesteld tegen Die Haghe. De tegenstander heeft een aantal flinke jongens in het veld staan!! Waarschijnlijk wat 2e jaars erbij, maar onze jongens nemen er geen aanstoot aan.

We zijn compleet, dus 15 man paraat. 11 in het veld en 4 reserve. Het is lekker warm, dus de ouders lekker in de zon, de jongens (en Marit) flink zweten.

Jasper begint de 1e helft in de goal, en heeft er zin an! Quick begint mat, en laat zich in het eigen strafschotgebied terugdrijven. Hieruit ontstaan dan ook wel wat kansjes voor Die Haghe. Na 10 minuten is het raak. Er staat een kluwen van spelers voor Jasper, en hij kan de aanstormende bal niet keren. 0-1.

Quick ziet dat het zo  niet gaat, en de achterhoede brengt de bal met flinke uithalen naar voren. De 1e helft heeft weinig kansen, maar dan ineens staat Marit oog in oog met de keeper van Die Haghe. Ze wacht even met aanleggen, en schiet! Net naast!!

In de 2e helft gaat Quick agressiever het veld in. Remco heeft 4 wissels toegepast, en de jongens wat peper toegediend. En ja, Quick gaat beter spelen en meer op de helft van de tegenstander. De buitenspelval van Die Haghe gaat regelmatig open, Quick gaat hier nog niet goed mee om.

De bal komt een aantal keren goed voor de goal, maar hij gaat er niet in. Dan trekt Egehan de bal voor en Jasper ziet zijn kans schoon. Een knalhard schot, net over!!

Daarna komt de bal ongelukkig aan de andere kant, de verdediging wordt uitgeschakeld en 0-2….. Dit is tevens de eindstand. Quick heeft het mooiste voetbal laten zien, maar helaas tellen alleen de doelpunten.

Man of the match deze week is Justin. Hij laat als laatste man zien hoe een pitbull zijn werk doet: nooit je man loslaten!

 

 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon