Verslag wedstrijd Quick MO11-2 tegen Ter Leede MO11-1

Gepubliceerd op 06 september 2017 door Anouk de Boer
Cato in actie

Zaterdag 2 september speelde MO11-2 hun eerste wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Ter Leede MO11-1 (uit Sassenheim). Het was een mooie nazomer dag en de meiden hadden er zin in. De ouders ook trouwens. Helaas moesten we Maud missen omdat ze ziek was.

De eerste helft stond Robijn in het doel. Al vrij snel maakte Cato het eerste doelpunt van dit seizoen, gevolgd door een mooie redding van Robijn. Daarna scoorde Emma een hattrick: 3 mooie doelpunten achter elkaar. Het stond 4-0. Nog voor de rust scoorden Cato en Emma beiden nog een doelpunten waardoor we de eerste helft afsloten met 6-0. Robijn had niet veel te doen gehad in de eerste helft.

De tweede helft stond Cato in het doel. Aanvankelijk ging het iets minder soepel en Ter Leede kwam terug met 2 tegendoelpunten. Een derde doelpunt tegen werd voorkomen door de goede actie van Lotus. Faye en Lotus waren erg sterk in de verdediging en maakte het de tegenpartij lastig om door te breken. Later in deze helft kwamen de meiden weer sterker terug. Na een mooie redding van Cato scoorde Chiara een mooi doelpunt. Ook Belle, Jackie en Emy zaten goed in de wedstrijd. Emy wist zich zelfs een paar keer heel mooi voor het goal vrij te spelen. Het 8e doelpunt kwam van Emma die de bal in een prachtig en rustig boogje zo over de keepster schoot.

Het was een goed begin van het nieuwe seizoen en het is duidelijk te zien dat het team sterker is geworden doordat we goed op elkaar ingespeeld zijn. Op naar de volgende wedstrijd!

Anouk (moeder Robijn en Jackie)

BelleChiara Robijn Emma