RKAVV MO11:3-Quick MO11:2

Gepubliceerd op 01 april 2017 door Sandra Klupper

Het ging weer ergens om vandaag. Om onze eindsprint kracht bij te zetten en om toch nog 5e te kunnen worden was een goed resultaat tegen RKAVV noodzakelijk.

We waren vandaag met 9 meiden, Eefje, Fien, Emma, Kyra, Sophie, Maud, Isis, Rosa en Luna.

In de eerste helft met Eefje in het doel ging de strijd gelijk op. Onze meiden vochten voor elke meter. Uit een counter passeerde Emma eerst een paar meiden van RKAVV en verschalkte daarna de keeper met een prachtige lob 0-1! Prachtige goal Emma! Quick bleef hardwerken en gezamenlijk haalden we de rust met een 0-1 voorsprong. Super gekeept Eefje en uitstekend gewerkt alle andere meiden!

In de tweede helft met Rosa als keep ging RKAVV druk zetten. Rosa hield het doel met prachtige reddingen keurig schoon!

Uit een counter opgezet door Fien scoorde Maud haar eerste doelpunt uit de rebound van een schot van Emma. 0-2! Goed gewerkt en goed samengespeeld meiden!

Uit een rare situatie waarbij het leek alsof de scheidsrechter floot en onze meiden stopten scoorde RKAVV, een goede les, nooit stoppen en stilstaan als je niet zeker weet wat er aan de hand is. Zonde en onnodig.

Uiteraard was dit het startsein voor RKAVV om op jacht te gaan naar de gelijkmaker. De uitstekend keepende Rosa zorgde ervoor dat het lang 1-2 bleef, maar moest uiteindelijk toch een doelpunt doorlaten, jammer Rosa, kon je niets aan doen, verdedigen doe je met z’n allen!

Uit een prachtige aanval waarbij Fien 3 dames van RKAVV uitspeelde en scoorde met een heerlijk schot maakte Quick 2-3, met nog maar enkele minuten te gaan.

RKAVV bleef jagen op de gelijkmaker, maar met hard werken leek Quick de eindstreep te halen en in de allerlaatste seconden van de wedstrijd scoorde RKAVV en werd de eindstand op 3-3 bepaald.

Jammer meiden van het resultaat, maar goed gespeeld en hard gewerkt. Als we de komende wedstrijden winnen kunnen we nog 5e worden…

Eefje viel helaas geblesseerd uit en wij wensen haar natuurlijk van harte beterschap!

Groeten van Wouter, Joris en Martijn