Rijnsburgse boys MO11:2-Quick MO11:2

Gepubliceerd op 11 februari 2017 door Sandra Klupper

Wow wat een spanning...
Gaat de wedstrijd wel of niet door.
Een vluchtige blik op voetbal.nl zegt dat we spelen.

Na warm gelopen te hebben door middel van een sneeuwballengevecht begint dan ietwat verlaat de wedstrijd. Heerlijk in de sneeuw.

Al snel opent Luna de wedstrijd met een mooi breed schot en Bam 0-1
Ook de tweede komt van Luna haar voet, de keeper was even de bal kwijt en een koelbloedige en altijd alerte Luna grijpt haar kans. 0-2. Kyra besluit ook een poging te doen maar helaas, als nel volgt de tweede poging en jawel hoor deze zit. 0-3
Voor de rust proberen de Rijnsburgse girls nog een keer, bal alleen op de keeper maar helaas voor hen, deze gaat ver naast. Zo gaan we met een mooie voorsprong de rust in.

Na een kleine drinkpauze, weer snel het witte veld op.
Wow de wedstrijd word meteen geopend met een schot op ons doel maar Emma zit er goed bij. Helaas volgt daarna toch echt de 1-3. De tweede helft hebben de rijnsburgse girls duidelijk geen last van de vallende sneeuw in hun gezicht want al snel volgt ook 2-3, een mooi schot op goal en via de paal helaas toch erin.
Onze meiden vechten dapper door, ondanks de glijparteien en ballen op koude ledematen. Opstaan en doorgaan. Helaas ontstaat er een klein kansje voor een rommelige doelactie en valt daar de gelijkmaker.
Quick doet nog een poging maar het mocht niet zo zijn.

We eindigen met 3-3. We kijken terug op een leuk potje voetbal op een mooi wit veld. Onze meiden die duidelijk aan het groeien zijn en luid gecoached door de ouders die steeds fabatieker worden. Top gedaan meiden.

Dank voor de ins en outs van Edward (pa Rosa) en de foto`s Martijn (pa Eefje)

Maar zeker ook dank aan onze nieuwe trainers: Joris, Wouter en Martijn