QUICK - Rijnvogels

Gepubliceerd op 27 februari 2017 door Sandra Klupper

Na twee goede trainingen stond zaterdag opnieuw een wedstrijd op het programma. In de heenronde verloren we, na een spannende pot met 1-0, dus nu thuis, is tijd voor revanche.

Uiteraard waren de ouders weer in grote getalen aanwezig op een verder rustige rustige vereniging. Met de nummer 1 scheidsrechter begonnen we om 10.05.

De wedstrijd ging gelijk op, onze meiden, Eef, Luna, Mila W (dank voor het meespelen), Mila F., Emma, Fien, Maud, Sophie, Kyra en Rosa werkten hard en speelden goed samen. Het spel ging op en neer en aan beide kanten waren er de nodige kansen. Uiteindelijk kwam Quick op 1-0 doordat een van de Rijnvogels de bal in eigen doel schoot na een uitstekende corner van Sophie. Deze stand bleef tot aan de rust op het scorebord, mede dankzij een aantal uitstekende reddingen van onze keeper, Eefje.

In de tweede helft, met wind mee, had Quick meer grip op het spel en kwam Rijnvogels er steeds moeilijker uit. Uit een corner, super genomen door Luna, scoorde Rijnvogels wederom een eigen doelpunt, 2-0. Een aantal hele goede reddingen van onze keepster Rosa zorgden ervoor dat we de voorsprong konden vasthouden en uiteindelijk zelfs konden uitbouwen door een prima doelpunt van Sophie.

Rijnvogels drong nog aan, maar de beste kansen waren voor Quick, waar onder andere Mila W, en Fien nog een paar mooie kansen hadden. Aan de andere kant hield Rosa haar doel keurig schoon.

Al met al was het een leuke wedstrijd waarin de meiden van Quick keihard gewerkt hebben en uitstekend hebben samengespeeld. Als toeschouwer kun je duidelijk zien dat sinds het begin van het seizoen iedereen steeds beter gaat voerballen. Leuk, ga zo door allemaal.

Groeten Wouter, Joris en Martijn