Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick MO11:2-VVSB MO11:2

Gepubliceerd op 27 maart 2017 door Sandra Klupper

De dag van de waarheid, VVSB had evenveel punten als wij, maar een wedstrijd minder gespeeld. Bij winst konden we ze voorbij gaan. Dat betekent hard werken en goed samenspelen.

Dat deden onze meiden en hoe!
In de eerste helft een aantal mooie aanvallen en heel goed keeperswerk van Eef! Uit een fantastische aanval, opgezet door Fien en met goed samenspel tussen Sophie en Luna scoorde Luna de verdiende 1-0! Quick bleef uitstekend hard werken, achterin hielden Eef (uitstekend gekeept), Luna, Rosa (super verdedigd!) met hulp van de anderen de 0! Op het middenveld heersten Fien, Mila en Kyra (super gespeeld, veel goede kopballen en onderscheppingen) en voorin jaagden Emma, Sophie en Maud op meer doelpunten. Uit een mooie aanval scoorde Emma vlak voor rust de 2-0!

In de tweede helft met Emma als keeper,(super gekeept!) en wederom de uitstekende Rosa en Luna met goede hulp van Mila achterin bleef Quick goed aanvallen. Op het middenveld bleven Fien en Kyra heersen wat resulteerde in een prachtig doelpunt van Kyra, 3-0.

Er werd goed samengespeeld met mooie kansen voor Maud, Eefje, Luna, Sophie, Kyra, Fien en Mila, maar ook de tegenstander beschikte over een hele goede keepster. Maar niet zo goed als onze Emma, want die zorgde met goede reddingen dat VVSB niet meer tot scoren kwam. Vlak voor tijd maakte Eefje nog een prima doelpunt en hebben onze meiden met hard werken en goed samenspel een directe concurrent voor plek 6 op 3 punten achterstand gezet. TOP! Op naar plek 5.

We willen ook nog even de uitstekende scheidsrechter bedanken, super gefloten!

Isis veel beterschap en hopelijk ben je er volgende week weer bij.

Groeten van Joris, Martijn en Wouter

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon