Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick MO11:2- Haagse Hout MO11:1

Gepubliceerd op 12 april 2017 door Sandra Klupper

Vandaag speelde Quick MO11-2 tegen de nummer laatst uit onze competitie. Hoewel de coaches nog hadden gewaarschuwd Haagse Hout niet te onderschatten begon Quick echt bedroevend slecht. Er werd niet samengespeeld, er was geen oog voor de vrijstaande vrouw en er werd regelmatig vergeten mee te verdedigen. Het leek wel of iedereen nog aan het slapen was…

Dit alles leidde dan ook tot een achterstand 0-1 en boze trainers. Langzaam werden onze meiden wakker en werd er beter samengespeeld. Let op, want we hadden veel sneller en meer kunnen scoren als er beter gelet wordt op de vrije vrouw!

Emma scoorde een keurige gelijkmaker en dat was tevens de wekker, hierna ging alles beter en werd er ook weer voor elkaar gewerkt. Mila scoorde prima 2-1 en Emma verzorgde na goed samenspel de 3-1. Fien en Mila lieten uitstekend zien waarom samenspelen loont, Fien ging uitstekend door en legde terug op de vrijstaande Mila die keurig scoorde, 4-1. Quick bleef doorgaan, maar er werd uitstekend gekeept door de keeper van Haagse Hout, ook werd er een aantal maal de paal geraakt en rakelings naast geschoten. Uiteindelijk bepaalde Luna na een mooie actie en een goed schot via de tegenstander de eindstand op 5-1.

Een prima uitslag natuurlijk, maar als we gelijk vanaf het begin waren gaan voetballen en samenspelen had er meer ingezeten. Eefje en Sophie hebben prima gekeept! De overige dames, Mila, Emma, Fien, Rosa, Isis, Kyra (prima gewerkt weer) en Luna uiteindelijk allemaal weer goed gespeeld.

De 6e plaats is zo goed als veilig, als we over twee weken winnen van Katwijk (no.2), dan kunnen we nog 5e worden, maar dan moeten we er wel vanaf het begin vol voor gaan!

Maud jammer dat je er niet bij was, tot de 22e! Volgende week spelen we geen wedstrijd.

Groeten van Martijn, Joris en Wouter

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon