Quick MO11-2 tegen VDL MO11-1

Gepubliceerd op 27 augustus 2016 door Sandra Klupper

Een beetje vroeg en onwennig, maar daar staan de meiden van de Mo11-2 dan op het veld. Helaas zijn Kiki en Eefje er nog niet bij. Er wordt nog even goed besproken wie er gaat keepen.

De eerste helft staat Rosa op doel en de tweede helft pakt Emma het stokje over. Gelukkig wil de papa van Mila fluiten en nu er een scheidsrechter is kan de wedstrijd beginnen.

Door de tegenpartei wordt er een flink aanwezige Yell gegeven, posities aangenomen en daar beginnen we. De eerste helft moeten onze meisjes nog duidelijk even wennen, wat wil je ook na 2 trainingen en de helft van het team nieuw. Maar dan, na de eerste 15 minuten een achterstand van 0-6 komen onze meisjes toch echt lekkerder in hun spel te zitten. Iets minder onder de indruk van de tegenaprtei en ieder draagt zijn steentje bij. We gaan de rust in met een 0-8 achterstand, maar lachende gezellig kletsende meiden, gehurkt in het gras om de trainers heen die hen nog even van de nodige taktieken voorzien.

De tweede helft zien we dan ook echt al een team staan, men weet elkaar goed te vinden, blijft heerlijk in de benen van de tegenstander lopen en laat zich niet meer zo afschrikken. Erg mooi om te zien hoe deze 8 meiden blijven strijden en druk zetten. We verliezen helaas met 0-12. Maar, we zagen gedurende de 2e helft ook de tegenstander denken huh waarom lukt het nu niet meer, dit betekend dan dus maar een ding en dat is dat de meisjes van onze MO11-2 teruggekrabbelt zijn en goed hebben laten zien dat ze zich niet zomaar gewonnen geven.

Nog even de penalty`s en op de foto en dat was hem dan, de allereerste wedstrijd van het seizoen...

Top gespeeld meiden.