Wedstrijd thuis zaterdag 7 oktober Quick- MVV’27

Gepubliceerd op 09 oktober 2017 door Dorien Brugman

door Pim de Jonge

Zaterdagochtend om 10:45 uur begon er weer een wedstrijd van Quick JO-11-2. Wat hadden we er weer zin in, ondanks dat het niet zo lekker weer was. We moesten tegen een heel goed team van MVV’27, want het was een E1. Na het warm lopen en de teambespreking begon de wedstrijd.
De eerste helft:
We begonnen de wedstrijd meteen lekker. We waren eigenlijk gewoon beter, maar na 10 minuten kwam MVV’27 dicht bij ons doel. De verdedigers, Bram en Zeb, probeerden het goed op te lossen, maar helaas door een klutsbal werd het 0-1. Toch gingen wij weer fel door. Wij kregen ook kansen, zoals die van Thomas, die net over schoot. MVV werd ook weer gevaarlijk en ze kregen een corner. Ayden zette iedereen op de goede plek, maar dat mocht niet baten, want met een intikkertje werd het 0-2. Morgan en Pim kwamen erin voor Bruno en Mo. We gingen er weer met z’n allen tegenaan. Er waren momenten dat we een goed samenspel lieten zien. Maar toen kwam de spits van MVV’27 en die rende op Ayden af en via Aydens been ging hij er helaas toch in: 0-3. Toch gingen wij door en in de laatste minuut hadden wij nog een heel grote kans , die er helaas niet in ging. Op naar de 2e helft.
De tweede helft:
Na een oppepper van Philip en Lars lieten wij zien dat we best tegenstand konden bieden. Na 5 minuten had Pim de bal , die paste naar Morgan en die gaf m op Daniel en hij schoot de bal in de lage hoek. Yeah! 1-3. We kregen weer wat zelfvertrouwen en wij werden steeds beter en gevaarlijker. We kwamen steeds meer op de helft van MVV’27. En zetten veel druk.  8 minuten na ons eerste doelpunt kwam de bal bij Zeb, hij passte naar Thomas en die maakte een schitterende actie en boem hij schoot hem snoeihard in het goal. Yeah! 2-3. We kregen de smaak te pakken en we hadden het vertrouwen dat we nog de gelijkmaker konden maken. We voerden het tempo nog meer op en het werd wel heel spannend. Na wat pogingen op het doel en vrije trappen ging de bal er toch niet in. In de laatste minuut kregen wij een corner. Pim nam de corner en Morgan raakte de bal nog met zn voet, maar helaas de keeper had m gepakt. Helaas kwam toen het fluitsignaal en hadden wij helaas niet de gelijkmaker gemaakt, wat zeker wel verdiend was geweest. Onze verdedigers, Bram, Zeb, Bruno, de middenvelder Pim,(Bruno), de buitenspelers Thomas, Daniel,(Mo) en onze spitsen Morgan en Mo en natuurlijk onze keeper Ayden hebben echt goed gespeeld. Volgende week gaan we er weer tegenaan.