Quick JO11-2 VS DHL JO11-1

Gepubliceerd op 11 februari 2018 door Dorien Brugman

Verslag van Daniel Slater

Het was de eerste competitiewedstrijd van dit voorjaarsseizoen……. en het was ook de eerste overwinning van dit seizoen. We wouden beginnen met de wedstrijd maar hun keeper was er niet en DHL moest een speler als keeper gebruiken. We speelden goed en meteen was er een corner, de corner werd genomen en het was een goal maar die werd afgekeurd omdat (precies) op dat moment hun (echte) keeper eraan kwam sjokken. Dus was het een doeltrap. Vlak daarna scoorde DHL en was het 0-1. Maar dankzij onze verdedigers: Bram en Zeb, werd er niet meer gescoord en dankzij onze keeper Ayden werd er geen bal raak geschoten. Ik weet niet hoeveel het stond toen het rust was maar we stonden wel voor. Na wat limonade en een peptalk van Philip (die heel laat bij de warming-up was gekomen!) gingen we het veld op en speelden verder. Er waren behoorlijk veel kansen voor Daniel, Morgan, Mo, Thomas en Pim en de meeste van die kansen waren goals. Door de sterke verdediging van Bruno kwam er niemand langs. En ook verdedigers kunnen er wat van, zoals Bram die met zijn prachtige dribbel en schot scoorde. Ik zeg maar een ding: schit-ter-end. Niet alleen hij speelde goed, iedereen speelde goed. Jammer dat Lars er niet was. Ik zeg: ons team heeft teamwork in ons bloed. En ik zeg ook:

Einde

PS: de eindstand werd 11-3.