Quick JO11-2 tegen Laakkwartier JO11-1: 7-2!

Gepubliceerd op 13 mei 2018 door Dorien Brugman

door: Bruno Schipper

Vandaag speelt Quick tegen Laakkwartier.

Het was niet zo vroeg daardoor was Quick sterk aan de wedstrijd begonnen.
De tegenstander speelde met 1 man minder dus wij hadden een groot voordeel.
De aftrap was genomen door de tegenstander en de wedstrijd begon.
De bal werd afgepakt en wij hadden balbezit.
Bruno kreeg de bal en gaf de bal te zacht aan Ayden en daardoor kwamen we 0-1 achter.
We namen weer de aftrap en en creëerden meteen een goede kans die was bijna raak.
De tegenstander kwam er af en toe nog door maar het hele team viel aan en kwam mee terug dus ze hadden geen schijn van kans.
Quick was goed en creëerden een prachtige aanval en daar stond onze spits Luca die de bal makkelijk in het doel schoot 1-1.
De aftrap was genomen en Quick pakte weer snel de bal af en kregen weer een kans die Luca er weer in schoot 2-1
De eerste helft was bijna afgelopen maar Quick wist er toch nog een mooie goal in te schieten 3-1. Het is rust.

2de helft

Quick nam de aftrap en Bruno gaf de bal aan Jelmer die als een speer langs de lijn rende en veel kansen creëerde.  We kregen ook heel veel ruimte op het middenveld waardoor Marius vaak aanspeelbaar was.
Quick had nog steeds heel veel kansen en Marius had ook een paar goede kansen.
We kregen toen een hele mooie kans door mooi tikkie takkie spel van Luca en Marius waaruit gescoord werd: 4-1.
Aan de linkerkant stond Morgan die goed mee kwam en vaak heel belangrijk was in een aanval.
De tegenstander had maar weinig kansen dus de verdediging had het niet heel druk achterin.Er kwam weer een goede kans aan en Luca die lekker op dreef was scoorde ook deze goal: 5-1.
De tegenstander had nog een kans waaruit ze een goal scoorde: 5-2.
Quick gaf niet op een probeerde nog een paar goede kansen neer te zetten waar er 1 van werd gescoord door Morgan: 6-2.
De wedstrijd was bijna afgelopen maar Luca wist er toch nog één in te schieten.  De eindstand was 7-2

Man van de wedstrijd: Luca