QUICK JO11-2 - RAS JO11-1: 6-2

Gepubliceerd op 25 november 2017 door Dorien Brugman

DOOR UW PERSOONLIJKE VERSLAGGEVER BRAM VAN DIJK

De wedstrijd begon. RAS kreeg een kans, ver naast. Nog zo’n kans voor RAS, weer een slecht schot van de linksbuiten, maar Quick was gewaarschuwd. Want na de twee kansen voor RAS kwam Mo met een mooie dribbel naar voren en schoot op goal, maar via de keeper van RAS kwam de bal op de paal en daar stond Bram en die tikte hem er zonder enige merkbare moeite in. 1-0! Quick werd sterker en maakte even later door een perfect uitgevoerde actie van de rechterkant van het veld de 2-0! En ongeveer drie minuten later maakte ook Thomas met een fantastische renactie de 3-0! Toen zakte Quick iets terug in niveau, het zo goed spelende verdedigingstrio Pim, Bram en Zeb lette even niet op, toen door een fantastische trap van de volledig vrije man aan de linkerkant Ayden de bal niet onder controle kreeg en die daardoor de 3-1 maakte.

Tweede helft: Na de rust zagen we het Quick van de eerste helft weer terug, mooie schoten, snelle combinaties en prima passes kwamen van alle negen mannen. Ook de fijne techniek van Thomas, Mo en Daniël en de duelkracht van Zeb, Pim en Morgan kwam naar voren. Toen viel tot opluchting van alle meegereisde Quick-fans de 4-1!
De bal was in de kluts, niemand wist zeker of hij de bal nou wel of niet had en toen, uit het niets, schoot Pim de bal op goal, niet hard maar heel kalm in de benedenhoek. ‘ Een topper’, riep de harde kern van Quick (De harde kern van Quick zat ongeveer bij de bunkers/kleedkamercomplex waar  TERROR SQUAD op stond). Nou ja, een nieuwe kans voor RAS: die met de zwarte handschoenen schiet de bal, de verdediging dacht dat hij uit ging, maar daar stond die kleine op links en die schoot de bal er in, zo stond het 4-2. Maar even later scoort Morgan de prachtige 5-2! Dan komen er opeens veel kansen voor RAS. Tot Quick weer begon te gassen om er zeker van te zijn die drie punten te pakken. En dat laatste punt werd ze ook gegund doordat Mo de inzet van Pim licht aanraakte .
6-2.

Man of the match:
Thomas
Deze speler opereerde prima daar op het middenveld. Met al zijn acties rond de goal verdient deze speler het sowieso om man of the match te worden.

Beoordeling
Ayden: deed het goed, keepte prima. Hij kreeg weinig ballen, maar de ballen die hij kreeg redde hij fantastisch.
Bram: scoren als verdediger, het is een ware kunst. Hij speelde goed, maar begin tweede helft voor zijn wissel begon hij iets matiger te spelen.
Bruno: goed verdedigd, maar ook goed gevoetbald op het middenveld. Want ook daar kan Bruno prima uit de voeten. De meeste aanleidingen tot goals kwamen uit de voeten van Bruno.
Daniel: speelde een mooie wedstrijd. Jammer dat deze speler te weinig kansen kreeg om een goal te kunnen scoren. Dat was hem zeker gegund door het niveau waarop deze speler speelde.
Mo: mooie trucjes, en een mooie goal. Precies wat een aanvaller hoort te doen.
Morgan: was een goed aanspeelpunt, en heeft zijn goals helemaal verdiend. Ook gaf hij een paar mooie passes waaruit ook zeker een paar goals hadden kunnen vallen.
Pim: prima wedstrijd.  Geen fouten, mooie goal, goede samenwerking met de teamspelers.
Thomas: deze jongen speelde een fantastische wedstrijd. Door snelle loopacties, mooie bewegingen en harde schoten heeft deze speler het zeker verdiend om man of the match te worden.
Zeb: had lastige tegenstanders, vooral diegene met het staartje. Maar onder de druk van RAS speelde Zeb prima.