Quick JO 11 - 2 Die Haghe JO 11 - 1

Gepubliceerd op 12 november 2017 door Dorien Brugman

door Zeb Ankersmit

De wedstrijd begon met de aftrap door de tegenstander. Quick werd in de verdediging gedwongen. Maar Quick verdedigde goed dankzij Bram, Ayden en Zeb. Maar de tegenstander kwam toch door de verdediging en maakte het eerste doelpunt 0-1. We lieten ons niet zomaar de winst afpakken. En we vochten terug als leeuwen. Daaruit kregen we nog wel kansen. Maar we konden helaas niet scoren. Nadat we een peptalk kregen van Phillip en Lars gingen we de tweede helft in. En we begonnen heel sterk dankzij Morgan, Mo, Pim en Daniël. Want door de mooie passes van Bruno konden we goed in de aanval. En één van die passes kwam goed voor de benen van Morgan, hij schoot op de lat. Via de lat kwam die bij Pim en tegelijkertijd kwam de keeper op de bal af. Maar Pim schoot hem over de keeper heen en scoorde 1-1. En toen dribbelde Bram op en speelde iedereen voorbij. En hij kwam oog in oog met de doelman en schoot hem net op de paal. En niet lang daarna kwam de bal via Pim’s hoofd heerlijk voor de benen van Morgan. En die schoot hem feilloos in de linker onder hoek 2-1. Vlak daarna gaf Pim een heerlijke steekbal op Thomas en met een mooi lobje kwam de bal over de keeper. Geweldig doelpunt! 3-1. Kort daarna kwam er nog een tegendoelpunt 3-2. Toen we de aftrap hadden genomen werd er afgefloten. Einde wedstrijd. Geweldige wedstrijd.