HVV Hercules JO11-1 – Quick JO11-2: zaterdag 18 november 2017

Gepubliceerd op 18 november 2017 door Dorien Brugman

door Thomas van Dam

De aftrap werd snel genomen. We kregen gelijk een aanval. Thomas rende gelijk naar voren en hij gaf een voorzet aan Mo, maar de tegenspelers blokkeerden de bal. Quick kreeg een corner, maar het werd geen doelpunt. Hercules ging gelijk in de aanval. Een speler schoot op doel, maar de bal ging mis. Na 10 minuten kreeg Bram de kans om op goal te schieten hij schoot op de lat... en via de keeper ging de bal erin!! We stonden met 0-1 voor! Wij waren heel erg blij. De tegenstanders waren erg groot en in het begin vonden wij dat heel vervelend.
Direct aan het begin van de 2e helft kreeg Hercules gelijk een aanval, maar gelukkig had Zeb goed verdedigd. Philip en Lars waren heel erg blij en hebben ons de hele wedstrijd goed aangemoedigd. Gelijk drie minuten daarna kregen ze een schot op het doel, maar gelukkig hield Ayden de bal goed tegen. En gelijk daarna rende Daniël de spelers voorbij en gaf een voorzet op Morgan, maar de verdedigers kopte de bal weg. Want ze waren heel erg groot. Toen na 10 minuten kregen ze een aanval en de tegenspeler rende iedereen voorbij, maar Zeb niet. Zeb tackelde hem. De jongen maakte een schwalbe, maar daarvoor kregen ze een vrije trap. Hercules schoot de bal heel hoog in het goal. Ayden kon er niet bij: 1-1. Pim wilde gelijk doorgaan en dribbelde iedereen langs en gaf de bal diep op Morgan. Helaas kon hij het niet afmaken. Daarna kreeg ook een grote speler van Hercules de bal. Gelukkig verdedigde Bruno gelijk. Dit was het verslag van de wedstrijd.
Ik vond het een leuke wedstrijd, maar er waren wel hele grote jongens. Dat was vervelend. Groetjes Thomas.
QUICK E2