Quick een maatje te klein voor ADO in Twingames

Gepubliceerd op 03 september 2017 door Marcel de Kler

Op het Klavertje Vier toernooi was het prachtig weer, maar dat kon niet gezegd worden op woensdagavond, toen we tegen ADO mochten spelen. Het regende onophoudelijk.
Het was voor de spelers best spannend om tegen de jeugd van een BVO te spelen. Ditmaal geen bekende persoonlijkheden, maar wel een goed team waartegen geoefend kon worden.

Het moge duidelijk zijn, dat bij ADO de grootste Haagse talentjes spelen. Daar komt nog bij dat het concept waarop gespeeld werd voor hen bekend is.
Er werd gespeeld op twee kleine veldjes. Het team werd opgesplitst in tweeën, en beide teams speelden twee keer tegen het ene, en twee keer tegen het andere team van ADO. Aan het eind van vier keer een kwartier spelen werd de totaalscore opgeteld.

Onze Quick-helden speelden met hart en ziel, maar waren simpelweg niet opgewassen tegen ADO, dat beter bewoog, beter overspeelde en agressiever was in de duels. Daarbij gingen zij tot de grens, en soms er overheen. Alles voor de winst zullen we maar zeggen.

Ik weet niet wat de eindstand was, maar ADO heeft uiteindelijk dik verdiend gewonnen. Het was voor Quick weer een mooie oefening op weg naar de eerste wedstrijd om de knikkers: een bekerwedstrijd op zaterdag 2 september thuis tegen Wilhelmus.

Ruud Nobel