Quick F5 verslaat HBS F4

Gepubliceerd op 12 september 2013 door Cherryll Prins

Verslag van zaterdag 7 september 2013: Quick F5 - HBS F4!

"Op een vroege zaterdag stond de F5 van Quick klaar voor alweer de tweede wedstrijd van het seizoen... en ze hadden er weer zin in! Op volle oorlogssterkte traden de mannen aan voor de mythische wedstrijd tegen aartsrivaal HBS, en niet zo maar een team: de F4! Dat is voor ons ouders minder van belang maar een F4 is natuurlijk beter dan een F5; net zoals een F13 natuurlijk slechter is dan de F5. Logisch!

Enfin, het eindresultaat heeft deze theorie ontkracht want de jongemannen van HBS zijn met 5-1 naar hun kant van het complex gestuurd. Doelpunten gemaakt door: Jayden, Fynn, Rutger, Dylan en... (ik moet nog even oefenen met lijstjes en spelverloop) door een verdediging en keeper, die als een huis stonden en die de jongens van HBS alleen na de rust een beetje kans op een wedstrijd gaven. Zij zullen de komende maanden straftraining krijgen om dit NOOIT meer te laten gebeuren.

We zullen dus op onze hoede moeten blijven....

In ieder geval hebben wij ook weer fantastisch kunnen trainen tijdens het Klavertje Vier
toernooi afgelopen zondag, waar we zowel winst, gelijk en verlies hebben kunnen meemaken."

Sportieve groet,
Mischa Hendriks