Quck F5 dendert door

Gepubliceerd op 14 november 2015 door Jonathan Prins

Het was weer erg vroeg vandaag. Na geschrokken wakker te zijn geworden door de aanslagen in Parijs moest er vandaag gewoon weer gevoetbald worden. We speelden vandaag tegen HVV F5, de andere 'kakkers' club van Den Haag. De jongens hadden al eerder tegen dit team gespeeld en toen als resultaat een 2-2 uitslag. Er moest dus keihard gebikkeld worden om deze wedstrijd te winnen.

Het begon gelijk opgaand kansen over en weer, maar Quick sloeg als eerste toe. Door een bal die niet goed weggewerkt werd door HVV was Morgan er als snelste bij om hem in te tikken, 1-0. Daarna ging bleef het spel op en neer gaan. Rust. Quick speelde goed, maar HVV gaf niks weg. Na 5 minuten in de 2e helft wist Stijn met een mooie boogbal de keeper te verschalken, 2-0. Na deze 2-0 werd HVV  sterker en speelden ze steeds meer op de helft van quick. Uit een corner maakte Hvv de 2-1. Toen gingen trainer Jonathan & andere trainer Tom de pot dichtgooien en gingen met 4 verdedigers spelen. Met nog 30 seconden te gaan schoot Raf met een verwoestend afstandsschot de 3-1 binnen.

Quick F5 wint weer en dendert door. Als Quick F5 zo door blijft gaan zit er misschien nog veel moois in voor dit seizoen, tot volgende week!