GDA F3 is Quick F5 (nog) te slim af....

Gepubliceerd op 30 september 2013 door Cherryll Prins

Na de laatste weken wat training te hebben gehad in mentale weerbaarheid, was het voor de boys van de F5 weer tijd om eens serieus aan de bak te gaan tegen GDA F3. Voordat de scheidrechter goed en wel de slaap uit zijn ogen had gewreven, had Quick door middel van een onnavolgbare rush van Jayden al 0-1 aangetekend. Dat ging dus lekker! Maar toen keerde al direct de wedstrijd; in snelle tegenstoten werd het alras 3-1 voor GDA.

Je zou verwachten dat Quick hier tegen niet bestand was, maar niets was minder waar. Nog voor de rust had een doorgaans sterke Quick verdediging de boel op tijd onder controle, puik keepwerk van Berend en goed verdedigen van Bart, Fynn, Ylan en de rest voorkwam erger, EN net voor de rust kreeg Jens een mooie kans op de aansluiting. De bal rolde jammer genoeg net naast.

In de tweede helft ging het weer de goede kant op. Wat Jens niet lukte in de eerste, maakte hij voor de ogen van de trotse ouderschare wel waar: 3-2. Er was nog hoop! Maar deze hoop vervloog snel toen GDA een tandje bijschakelde en Quick dat vergat; binnen een mum van tijd was het 8-2. Op het laatst van de wedstrijd mocht Jayden toch nog het tweede doelpunt van zijn voet laten schieten, waardoor de eindstand (voor de boeken) 8-3 werd.

Was de 8-3 een terechte uitslag? Helaas wel... MAAR... de Haantjes zijn de hele wedstrijd bezig geweest om de wedstrijd te laten keren en op sommige momenten was het bijna gelukt ook. Daar kunnen we trots op zijn. En waar het thema weerbaarheid nu wel afgerond mag zijn heb ik alweer een volgend thema gespot: Omschakelen...;-)

Sportieve groet,

Mischa Hendriks