RKDEO F3 - Quick F3

Gepubliceerd op 07 juni 2016 door Remco de Graaf

Vandaag hadden we nog een laatste oefenwedstrijd met de F3 tegen RKDEO F3. Eigenlijk een soort testwedstrijd tussen de aankomende tweede jaars F aan hun zijde en onze F3 met Sabri in de spits in plaats van Ties. Het was leuk om te zien waar we op dit moment staan. Het was wel heel warm deze ochtend en dat was ook wel te merken aan het spel. We probeerden wel vooruit te voetballen en vol druk te zetten maar dat was moeilijk. Waar wij vooral leunden op individuele acties in plaats van het getoonde "totaal"voetbal gedurende het seizoen was het bij RKDEO vooral hun nummer 6, mid mid, die veelal het spel bepaalde. De ruststand was dan wel in ons voordeel 2-3 maar het had net zo goed 6-2 voor RKDEO kunnen staan. De tweede helft was wel beter en leken de jongens een beetje door de warmte heen te komen. Nu zagen we wel wat meer combinatie voetbal en de laatste goal was het perfecte voorbeeld daarvan. Finn zette met een prachtige actie zijn man tot twee keer toe te kijk en legde de bal breed op Sabri. Sabri zag Axel al vrij staan en legde de bal mooi opzij voor Axel die binnen schoot. Het eerste doelpunt van het seizoen van Axel! Al met al een leuke laatste oefenwedstrijd na een heerlijk seizoen. Aanstaande zaterdag nog een toernooi bij DWO en dan op naar het nieuwe seizoen. Ik kan eigenlijk niet wachten en volgens mij ben ik niet de enige als ik zie hoe enthousiast iedereen in deze geweldige groep spelers en ouders zijn!