Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Looptraining F3 en F4

Gepubliceerd op 15 april 2016 door Remco de Graaf
Conrad legt de jongens "de ladder" uit

Afgelopen donderdag 14 april 2016 was er een speciale trainer voor de jongens geregeld. Stuk voor stuk zijn de spelers van de F3 en de F4 goede voetballers met een stabiele basis wat betreft de techniek en hun spel inzicht.

Het  is leuk en zinvol om af en toe hun horizon te verbreden en de jongens ook op andere vlakken zich te laten ontwikkelen. Bij een hoop BVO's ( Betaald Voetbal Organisaties) is het gebruikelijk dat de looptrainer de warming up regelt en de jongens loop scholing geeft.

Het is een zaak van stabiliteit en "core" training waar voetballers veel profijt van kunnen hebben.

Laten wij nu bij de F3 Conrad hebben die ons alles kan vertellen over dit vakgebied in de sport.

Gisteren was de eerste sessie waarbij Conrad de jongens warm liet draaien. Niet alleen Conrad was erg enthousiast, ook de jongens vonden het er erg leuk en leerzaam.

Daarom zal het niet bij deze ene keer blijven en zullen we dit vaker doen tijdens het lopende seizoen en/of in het komende seizoen. zodat deze giganten zich goed blijven ontwikkelen op allerlei vlakken.

Wedstrijdje Jude laat zien hoe het moetOok Cliff heeft de smaak te pakken

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon