Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick D7 5-1 winst voor onze super Toots!

Gepubliceerd op 08 maart 2015 door Vikash Banwarie

 

De jongens van Quick D7 gingen na 1 gelijkspel en 2 overwinningen op rij met een fijn gevoel de ‘wintersport break in”.  Een aantal jongens bleef lekker in  Nederland mee voetballen met de D4 en D6, en een aantal jongens sjeesde de pistes af ergens in Europa….en helaas kwam niet iedereen ongeschonden terug. Onze super linksbuiten Toots ligt er voor bijna de rest van het seizoen uit door een flinke blessure. Op de training voelde je de afwezigheid van de altijd lachende en positief ingestelde Toots en dat iedereeen was het er mee eens dat Toots niet even 1-2-3- te vervangen is.

De jongens waren dan ook allemaal bereid om hard te trainen op een aangepaste opstelling en taktiek. Versterkt middenveld en nog compacter spelen bij balverlies.

Op zaterdag hadden we ook iets recht te zetten tegen DWO. En dat deden de jongens met volle inzet. Al snel bleek dat sinds November Quick D7 veel meer gegroeid was als team dan DWO.

90% van het spel speelde zich af op de helft van DWO. In de eerste helft hielden we het veld niet altijd breed, maar Quick zette continue druk op de bal, combinaties liepen nog een beetje stroef, maar het spel van DWO was niet meer dan een paar counters met hoge ballen. Het was een wonder dat de ruststand maar 2-1 was.

Na de rust was er geen houden meer aan voor DWO. Quinten, Ruben, Simon en Issac lieten de toeschouwers smullen met snelle combinaties. En Karan liet weer eens zien als centrale verdediger ook fluwele lange passes te kunnen geven. Rashano en Coen waren plaaggeesten voor  DWO aanvallers. Iedereen deed mee aan het afgesproken positiespel. Ook bleek maar weer eens hoe super fit iedereen was door de wekelijkse loop- en sprinttrainingen. DWO was na 10 minuten in de 2e helft helemaal stuk door het flinke tempo. Quick liep eenvoudig uit naar 5-1 en met zeker 3 gemiste kansen voor open doel had het veel meer kunnen zijn. Hadden we dubbele cijfers gehaald met Toots? Tuurlijk!

TOOTS, DAAROM IS NAMENS ALLE JONGENS VAN DE D7 DEZE OVERWINNING VOOR JOU! Neem je tijd voor een volledig herstel, want dan gaan we nog meer van je genieten als je topfit terug bent!

11 maart geeft Quick D5 de mogelijkheid om een oefenwedstrijd te spelen. De D7 heeft niets te verliezen, want we willen vooral als team alleen maar groeien en beter worden. En daar hebben we alle vertrouwen in :)

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon