Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick C7 - Sportclub monster C5 2-0

Gepubliceerd op 18 februari 2014 door Dylan van Balle...

Quick speelde thuis, en dat is natuurlijk altijd fijn. Wij kennen het veld, weten waar de kleedkamers zijn en voelen ons thuis. Wij waren dit keer de gastheren voor Monster. Aangekomen op het hoofdveld, waar wij dit keer mochten spelen onder zware druk van de wind, maar ook zware druk van het willen winnen. Eerst speelden wij met zijwind mee en daarna met zijwind tegen. De keepster van de tegenpartij had hier flink last van en wij in de tweede helft ook.

De eerste helft hadden wij wind mee in ons voordeel en daar maakten wij gebruik van. In de eerste helft werden er twee doelpunten gemaakt in het voordeel van Quick. De eerste werd gemaakt door Kai en de tweede was een assist van Kai op Sander.

De tweede helft verliep wat minder soepel omdat het samenspel niet zo lekker liep. Ballen werden niet goed aangenomen, ballen werden niet goed aangespeeld en er gebeurde nog veel meer waardoor wij de voorsprong niet konden vergroten. Dit was jammer en zeer vervelend, omdat Quick nog veel meer in petto had. Ook kon het niet helpen dat een speler uit de C5 (Fin) ons kwam versterken, helaas.

De eindstand bleef op 2-0 met twee vroege doelpunten.

Verslag Kai Yan Kops

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon