Lijn van winsten gestagneerd

Gepubliceerd op 11 maart 2014 door Dylan van Balle...

De C7 van Quick kon tegen de nummer 1 van hun poule, de C7 van H.V.V. , helaas de lijn van winsten niet doorzetten. De wedstrijd vond plaats op het terrein van H.V.V. vroeg in de morgen; het was vrijwel windstil met miezerende regen.

Quick begon prima aan de wedstrijd, maar aangezien er een speler niet aanwezig was en Quick algauw de motivatie en communicatie kwijtwas ging het naarmate de wedstrijd vorderde steeds belabberder. Na de eerste helft was er voor Quick een ruime achterstand van 4 – 0 en dit was niet goed voor het moraal van het team.

In de tweede helft kon Quick iets meer tegenstand bieden, maar de tegenstander was te sterk en Quick wist maar een paar keer voor het andere doel te komen. Deze acties resulteerden helaas niet in doelpunten.

Maar, de C7 laat zich niet zomaar omverduwen en zal de volgende wedstrijd weer met volle moed en motivatie beginnen.