C7 - HVV C7

Gepubliceerd op 26 mei 2014 door Dylan van Balle...

Het was een belangrijke wedstrijd voor ons tegen HVV als we deze wedstrijd wonnen hadden we nog kans op het kampioenschap als we hem verloren zou het onwaarschijnlijk zijn dat we nog de competitie zouden kunnen winnen. De wedstrijd eerder tegen HVV hadden we verloren. We begonnen goed aan de wedstrijd hadden in het begin nog een grote kans maar toen verslapten we en HVV zette steeds meer druk en scoorde en daarna ging het vlot voor HVV. We stonden bij rust al 0-4 achter. In de rust werd er het een en ander gewisseld we begonnen steeds meer druk te zetten en scoorden de 1-4. Toen ging het snel de laatste 5 minuten stonden we 3-4, maar HVV zette alles op de verdediging. We kwamen er niet door en toen klonk het fluitsignaal en hadden we toch verloren.