Quick C2- GSC ESDO C1 2-0 (1-0)

Gepubliceerd op 05 oktober 2015 door Frank Soonieus

Quick C2 – GSC ESDO C1 2-0 (1-0)

In een lekker najaars zonnetje ontmoetten beide teams elkaar zaterdagochtend op Nieuw Hanenburg voor een eerste toppertje van het jaar, Quick kon namelijk een belangrijke stap zetten naar winst in de bekerpoule.

ESDO kwam aardig uit de startblokken zonder echt gevaarlijk te worden en Quick moest heel even wennen aan de tegenstander. Gaandeweg de eerste helft werd Quick sterker en dat resulteerde  ergens halverwege de eerste helft in een doelpunt, een klutsbal werd door Alejandro binnengetikt. Ook daarna volgde nog wat kansen maar de prima keeper van ESDO wist verschillende doelpogingen van Quick onschadelijk te maken. Intussen kreeg de scheidsrechter steeds meer te maken met wat randverschijnselen maar de boel bleef aardig onder controle.

Ook in de tweede helft bleef ook ESDO lekker meedoen en hoewel lange ballen voor dreiging bleven zorgen werd er niet één kans gecreëerd en dat is een compliment voor de Quick verdediging. Echter zolang de 1-0 op het bord stond bleef ESDO er in geloven. Uiteindelijk deden ze zich min of meer zelf de das om door het af reageren van hun frustraties op de Quick spelers. Tien minuten voor tijd resulteerde één van de aanvallen van Quick in een doelpunt nadat gelegenheids linksbuiten Pepijn een prima voorzet afleverde die ingekopt werd door Michiel, 2-0. De wedstrijd was gespeeld.
Prima en degelijk gevoetbald  van Quick en het moet de laatste wedstrijd wel gek lopen wil Quick de winst in de bekerpoule nog mislopen.

Kees