Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick C2 - Die Haghe C1 4-0 (2-0)

Gepubliceerd op 11 november 2015 door Frank Soonieus

Quick C2 – Die Haghe C1 4-0 (2-0)
 

Op een regenachtige zaterdag speelt Quick C2 zijn tweede competitiewedstrijd, deze keer tegen Die Haghe C1. Zo vroeg in de competitie is het nog onduidelijk hoe de verhoudingen liggen dus we zijn allen benieuwd.
Quick begint vrij aardig en geeft vooral vanaf het middenveld vrij veel druk. Die Haghe doet echter leuk mee en probeert met fysiek spel de tekortkomingen op voetballend gebied te compenseren. Naar mate de eerste helft vordert krijgen  de voetballende kwaliteiten van Quick echter steeds meer de overhand en dat resulteert uiteindelijk in een prachtig doelpunt van Tos. Met een voorsprong voetbalt het net even wat lekkerder en Quick gaat gewoon op jacht naar de tweede. Een splijtende pass van Tos door het hart van de Die Haghe verdediging komt voor de voeten van Thomas die niet twijfelt en de bal over de keeper in het doel schiet, 2-0! Nog steeds denkt Die Haghe het tij te kunnen keren en opportunistisch worden de ballen naar voren geschoten in de hoop dat een van die ballen goed valt voor één van de 2 snelle aanvallers van Die Haghe. Door een zeldzaam foutje van de ver van het doel verdedigende Quick achterhoede  duiken inderdaad ineens twee Die Haghe aanvallers voor Björn op die daarop prima uitkomt en de aanvaller dwingt tot een snel schot wat hopeloos naast gaat. We gaan rusten met een 2-0 voorsprong. Die 2-0 geeft natuurlijk nog geen garanties en het wachten is op een offensief van Die Haghe in de tweede helft. Dat offensief blijft geheel achterwege en Quick domineert de hele tweede helft en blijft geconcentreerd spelen en bij vlagen zelfs prima. Die Haghe komt er niet meer aan te pas. De spanning is er geheel af na de 3-0 van Yannick, voorzet vanaf de achterlijn van Phil en de 4-0 van Boris, hij tikt de bal met z’n grote teen langs de Die Haghe keeper.
Al met al een prima resultaat en Quick ligt vooralsnog op schema.
 

Kees

 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon