Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick B6 - Den Hoorn B6 6 - 1

Gepubliceerd op 13 februari 2016 door Sander den Heijer
13 februari 2016
 
We schrijven zaterdag 13 februari anno 2016. We kijken naar het scorebord. De A1 heeft zojuist laten zien hoe je als team resultaat haalt tegen de koploper. Nu is het aan de B6 om te laten zien hoe je het publiek vermaakt. Het scorebord is gereset de wedstrijd begint.
 
 
Aan de hand van het strijdplan - dat een week te voren - reeds met eclatant succes was beproefd, liet de B6 het schouwspel prevaleren boven resultaat. Het was om die reden dat pas enkele minuten voor de rust de openingsgoal kon worden bijgeschreven. Met de splijtende pas van Hubert kon Sander in één balcontact de volledige verdediging van Den Hoorn weggespelen waarna het volgende balcontact de droge knal betrof, die de keeper kansloos maakte.
 
Hierna moesten achtereenvolgens Bob, Max en wederom Bob heldendaden verrichten om de voorsprong nog voor rust te behouden, zodat Abdallah het nodig vond om de marge eerst nog iets te vergroten.
 
Met Jesse voor Max en Jim voor Fin zou de B6 gedurende de tweede helft profiteren van het feit dat de tegenstander in de eerste helft al redelijk stuk was gespeeld. Zodoende liep de score gestaag op tot zes, middels een dribbel van Hubert, een afstandsschot van Jim en het onvermoeibaar doorzetten van Marc (2x). De productie kon nog verder worden opgeschroefd maar daar gaan we het verder niet over hebben.
 
 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon