Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Naaldwijk B2 - Quick B6 1 - 2

Gepubliceerd op 17 januari 2016 door Sander den Heijer

16 januari 2016

Uw scribent was voornemens uit het eigen werk van 21 oktober 2015 te citeren. Het affiche was omgedraaid, de weersomstandigheden gelijk. De missie in het Westland echter, bleek als gevolg van personele problemen lastiger dan vooraf verwacht. Met Max, Marius, Loek en Tim in de ziekenboeg bleef de reservebank angstig leeg. Naast winst was ook het voorkomen van verdere kleerscheuren het devies.

De tactische vondsten in de aanvangsopstelling waren Bob, zoals bleek zeer solide op links en Marc die als rechtsback een revelatie zou blijken, met mooie rushes langs de zijlijn en ook bijna het openingsdoelpunt als kroon op zijn werk. De paal stond helaas in de weg. Enkele doelpogingen verder tekende Peterson voor de openingstreffer wat onze gastheren aanspoorde om nog voor rust op zoek te gaan naar de gelijkmaker en die ook vonden. Een door de wind gedragen afstandsschot buiten het bereik van Thomas die verder weinig écht op de proef werd gesteld, mede door het solide spel van het elftal van Quick.

Hoewel de tweede helft - met behulp van de wind mee - niet geheel bracht wat er tijdens rust van werd verwacht lag de winst voortdurend in het verschiet. Met Marc terug in de spits was het aan Remco de taak om de epische strijd van Jim met de gevaarlijke nummer 10 van Naaldwijk te continueren en Jim als extra slot op de deur.

De B6 was klaar om de genadeklap uit te delen, de ultieme uppercut liet echter lang op zich wachten. Hoewel Hubert en Jesse beurtelings onvermoeibaar in kwamen schuiven en ook Sander en Abdallah aan de linkerkant voortdurend lastig waren voor de tegenstander, was het Peterson die besloot dat zijn nieuwe schoenen pas echt waren ingelopen als hij óók voor de assist zou tekenen. Het was Fin die al geruime tijd voor een dergelijke mogelijkheid opteerde en de buitenkans op respectabele afstand van de goal loepzuiver benutte. Meer zat er - voor zowel Naaldwijk als Quick - niet in en dus gingen de drie punten mee naar huis met een begerige blik naar de top van de ranglijst.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon