Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick B2 te laat begonnen tegen Westlandia

Gepubliceerd op 02 november 2015 door Quick B2

Tegen Westlandia B2 gunde Quick B2 de tegenstander een rustige eerste helft. 

Er werd weinig druk gezet op de opbouw van Westlandia en eenmaal in balbezit werd er slordig en gehaast gespeeld. Westlandia kwam regelmatig zonder moeite weer terug in balbezit. Toch kreeg Quick nog een paar hele mooie kansen. De keeper van de tegenstander hield Max tot twee keer toe van scoren en zag hoe Teun van een meter afstand naast kopte.

In de tweede helft wist Quick de tegenstander wel vast te zetten. Er werd uitstekend verdedigd en hard gewerkt op het middenveld en voorin. Keeper Laurens voetbalde goed mee en was betrouwbaar. 

Er ontstonden in de tweede helft weer goede kansen maar Rick, Delano, Wesley en Lin wisten de keeper niet te passeren. Met een beetje meer rust en geduld had Quick beslist kunnen scoren. 

De eerste periode is afgesloten met een tweede plaats. In de komende drie weken speelt Quick nog tegen kampioenskandidaten Scheveningen en Wippolder. 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon