Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Vignetsponsoring Quick

Gepubliceerd op 18 januari 2016 door Sponsorcommissie

Voor slecht 200 euro per jaar bent u al vignetsponsor van Quick!

Binnenkort zal de HV&CV Quick starten met Vignet Sponsoring.

Wat is vignetsponsoring en hoe kan ik deelnemen?
Vignetsponsoring is een uiterst vriendelijke en voordelige vorm van bekendheid geven aan uw winkel, zaak of bedrijf door het tonen van een vignet op uw deur of raam. Hiermee geeft u ieder Quick-lid, bloed- en aanverwant de mogelijkheid om bij u een voordeel te halen. Voor u betekent het meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten!

U bepaalt zelf wat het voordeel is. Dit kan van alles zijn. Een leuke korting op de rekening of factuur, tot het weggeven van een consumptie, een extra marketingactie, of anderszins.

Op dit moment telt Quick ruim 1.400 leden en zijn even zoveel Clubpassen uitgegeven. Binnen niet al te lange tijd zal het passenbestand aanzienlijk worden uitgebreid naar 2.000 Clubcards of voordeelpassen.

De Quick Clubcards zijn voorzien van een betaalchip en geven dus iedere houder 10% korting op alle consumpties op Quick!

Tot op heden geldt dit uitsluitend voor de ruim 1.400 Quickleden, maar dit zal dus worden uitgebreid naar

2.000 passen, welke ook door familieleden van een Quick-lid gebruikt kunnen gaan worden.

Wat gaat dit kosten?
Huidige Quick sponsoren (vanaf 495,- euro per jaar) krijgen het vignet automatisch toegestuurd. Indien u het vignet wilt gaan gebruiken dan is het belangrijk een actie te definiëren en deze met Quick te delen, zodat er een extra vermelding op de Quick-site geplaatst kan worden.

Bent u nog geen sponsor van Quick, maar heeft u wel interesse? Dan heeft ieder bedrijf nu de mogelijkheid om voor slechts 200 euro een vignet te verkrijgen. Deze introductieprijs geldt voor een heel jaar en verloopt automatisch na één jaar. U zit dus nergens aan vast. Na het eerste jaar zal Quick u benaderen om te evalueren.

Hoe kan ik het vignet bestellen?
Door contact op te nemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@quick.nl.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon