Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Sponsorlunch Quick-Westlandia (met Hard Gras)

Gepubliceerd op 09 oktober 2017 door Krijn Vrolijk

Op zondag 22 oktober om 14 uur speelt ons eerste elftal de thuiswedstrijd tegen Westlandia. De sponsorcommissie is enorm trots dat het Hard Gras* bereid heeft gevonden om die dag op Quick voor de wedstrijd een voordracht te houden! Ik nodig je dan ook graag uit om voor deze wedstrijd een broodje te komen eten, een drankje te drinken en Hard Gras te horen voordragen. Tijdens het broodje en drankje is er de mogelijkheid om boeken van Hard Gras te kopen en te laten signeren. De Business Club van Westlandia is ook uitgenodigd. De voordracht vangt aan om 12 uur. Sponsoren zijn inmiddels per mail uitgenodigd en kunnen zich via sponsorevent@quick.nl aanmelden.

Met vriendelijke clubgroeten,
Pieter Wijnstra
Voorzitter sponsorcommissie HV & CV Quick

* Hard Gras is een voetbaltijdschrift dat is opgericht in 1994 door Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk. In 2005 is deze hoofdredactie uitgebreid met Hugo Borst. Aanvankelijk werd het tijdschrift vier maal per jaar uitgegeven, maar sinds 2006 verschijnt het 6 maal per jaar. Meer over Hard Gras is te lezen op www.hardgras.nl.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon