Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Sponsoraanbod juli 2017

Gepubliceerd op 15 augustus 2017 door Krijn Vrolijk

Door de sponsorcommissie

Geachte sponsor van Quick,

Binnenkort start het nieuwe voetbalseizoen. Quick is gepromoveerd naar de derde divisie en op dit hoge niveau verwacht Quick nog meer publiek te trekken op Nieuw Hanenburg, alsook duidelijk meer exposure te krijgen via de publieke media.
Zeker de derby’s tegen HBS en Westlandia zullen veel aandacht trekken en zorgen voor de nodige exposure op Nieuw Hanenburg en in de dagbladen als het Algemeen Dagblad.

Graag brengen wij u als bestaande sponsor een aantal acties onder de aandacht om uw bedrijf binnen Quick verder te promoten.

Narrowcasting

In het weekend kunt u gebruikmaken van het gesloten televisiecircuit van Quick. De  hele dag door zal uw advertentie met regelmaat te zien zijn. De kosten van Narrowcasting bedragen € 52  per kwartaal (d.w.z. slechts € 4 per weekend). Ter kennismaking biedt Quick u dit aan voor € 0 in de periode van 1 september tot 31 december 2017.

Sponsoracties op Website

Adverteren via de homepage van de website van Quick, via het frame sponsoracties, uitsluitend in combinatie met het SponsorPortaal Basispakket. Ter kennismaking biedt Quick u de sponsoracties aan voor € 0 in de periode van 1 september tot 31 december 2017. Gelieve de actie zelf aan te leveren.

Vignetsponsoring

Vignetsponsoring is een snelle en  sympathieke manier om uw bedrijf binnen Quick onder de aandacht te brengen. Vignetsponsoring is kosteloos voor alle Quick sponsoren. Voor nadere informatie zie de home page van Quick. Gelieve de actie zelf aan te leveren.

Reclamebord hoofdvoetbalveld

Er zijn nog enkele borden beschikbaar vanaf € 685,- per jaar. Gelieve tekst en bord zelf aan te leveren.
Reclamebord voetbalveld 2-3

Vanaf 1 september 2017 biedt Quick u de mogelijkheid om te adverteren met  een 5 meter breed reclamebord bij een driejarige overeenkomst van € 495 per jaar. Het is Quick een genoegen u het eerste jaar aan te kunnen bieden voor € 0 (tarief excl. btw, ontwerp- en productiekosten).

Blauwe reclameborden veld 1

Aan de buitenzijde hoofdvoetbalveld biedt Quick u ook mogelijkheden om te adverteren via een blauw reclamebord met witte opdruk recht voor het clubgebouw. Het tarief hiervoor bedraagt € 465 per jaar bij een driejarige overeenkomst. Het is Quick een genoegen u het eerste jaar aan te kunnen bieden voor € 0 (tarief excl. btw, ontwerp- en productiekosten).
Voor nadere informatie en/of prijsopgave kunt u contact opnemen met sponsorcommissie@quick.nl of telefonisch met 06-51549066 (Ernst Haaksma) of 06-53394646 (Wouter Bogaartz)

Voor het volledige aanbod van alle sponsormogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website www.quick.nl/sponsoren

Wij wensen u een sportief en succesvol seizoen toe.

Sponsorcommissie H.V. & C.V. Quick

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon