Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

GA GOED VOORBEREID OP HUIZENJACHT, KOM NAAR DE RABO WOONWEKEN

Gepubliceerd op 03 april 2018 door Krijn Vrolijk

De Nederlandse economie draait weer op volle toeren waardoor het vertrouwen in de koopwoningmarkt toeneemt. Hierdoor ontstaan bij woning(ver)kopers veel vragen zoals: Hoeveel kan ik lenen? Hoe weet ik of ik een huis voor de juiste prijs (ver)koop? Kan ik een verbouwing meefinancieren? Hoe werkt het als ik mijn kinderen een deel schenk? Tijdens de Woonweken beantwoordt Rabobank deze vragen en maakt bewoners uit de regio Den Haag wegwijs op de woningmarkt.

Inloopspreekuur tijdens Woonweken

Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Loop daarom tijdens de Rabo Woonweken binnen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. De Rabobank adviseurs staan klaar om uw woonvragen te beantwoorden. Zo heeft u een compleet beeld van uw mogelijkheden als u op huizenjacht gaat. De Woonweken zijn van dinsdag 3 tot en met zaterdag 14 april.

Tijden en locaties

In de regio Den Haag worden op meerdere locaties (Den Haag, Zoetermeer en Wassenaar) inloopspreekuren georganiseerd. Kijk voor meer informatie en voor de locaties en tijden op rabobank.nl/wonen.

(door Ivette van Houdt)

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon