Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Informatie

AfbeeldingIn samenwerking met Quick en Sophia Revalidatiecentrum is sinds begin voetbalseizoen 2011 het Quick + project gestart. Het project is ontstaan uit de behoeften van Arend de Kloet, Lector Revalidatie van de Haagse Hogeschool en orthopedagoog van het Sophia Revalidatiecentrum, en Helmien Rambaldo, Bewegingswetenschapper. Beide zijn jarenlang lid van Cricket- en Voetbalvereniging Quick te Den Haag. De heer de Kloet heeft geconstateerd dat er veel kinderen tussen de 6 jaar en 12 jaar zijn die niet mee kunnen komen in het reguliere voetbal doordat zij motorisch minder vaardig zijn, dit terwijl zij aangeven heel graag te willen voetballen.

Voor de heer de Kloet was dit aanleiding om de mogelijkheden uit te breiden. Daarom is Quick begonnen met een aangepast voetbal aanbod te ontwikkelen voor deze doelroep. Zodat zij actief kunnen bewegen, plezier hebben, samenwerken in een team en ook van de voordelen kunnen genieten die een reguliere sport vereniging met zich meebrengt. Zo krijgen deze kinderen bijvoorbeeld de normen en waarden mee die er op een reguliere vereniging gelden en bouwen ze ,door met leeftijdsgenoten te voetballen, een sociaal netwerk op.

Het zou uiteraard mooi zijn als er nog meer kinderen van het Quick + project zouden genieten. Kent u kinderen binnen onze doelgroep die van voetbal houden informeer deze dan over het project of neem ze mee voor een gratis proeftraining.

Zeer binnenkort verschijnt op de Quick+ site meer informatie over het project zoals filmpjes, foto's, programma, trainers, organisatie en meer. Houd Quick+ dus in de gaten!!!

 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon