Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Actie voor Quick leden van Haagsstudiepunt

Gepubliceerd op 29 november 2013 door Martijn de Graaf

Actie voor Quick-leden: één week gratis op proef

Voor de Quickleden biedt Haagsstudiepunt  in december 2013 & januari 2014 de mogelijkheid om een week op proef mee te doen. Dat kan voor 3 of 4 middagen. Zo kunnen uw kind en u ervaren of deze begeleiding goed past. En dat dus geheel kosteloos.

Groot voordeel van de begeleiding door Haagsstudiepunt op Quick is de locatie: eerst aan je huiswerk en dan lekker trainen!

Hoe werkt het?

Tijdens de middag wordt er op een gestructureerde manier aan het huiswerk voor de komende dagen gewerkt. Studievaardigheden worden aan de hand van het huiswerk aangeleerd. Uiteraard is er veel aandacht voor planning. Voor inhoudelijke hulp kunnen de leerlingen terecht bij  goed getrainde begeleiders.

Meer informatie & aanmelden

U kunt aanmelden voor de proefweek door te bellen met de locatieleider op Quick: Berber Noordzij. Zij is in de ochtenden bereikbaar op 070-3456915. Of per e-mail: b.noordzij@haagsstudiepunt.nl.

Komt u ook even kijken hoe fijn onze begeleidingsruimtes zijn? Op schooldagen (ma t/m do tussen 14 en 18 uur) kunt u binnenlopen in onze eigen lokaliteiten, direct aan de voorzijde van het clubgebouw de trap af.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon