Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Haags Studiepunt

Huiswerkbegeleiding en Bijles
In het schooljaar 2016/2017 biedt Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching aan op Quick. Deze begeleiding is toegankelijk voor leerlingen van alle niveaus, alle jaarlagen en alle scholen en onderwijssystemen. Wij ondersteunen uw zoon of dochter vakinhoudelijk én bij het creëren van overzicht en/of bij het maken van een goede planning.
 
Huiswerkbegeleiding
Het doel van de huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren plannen en leren leren van het huiswerk en uiteraard het verbeteren van de resultaten. Huiswerkbegeleiding houdt in: • samen met de leerling een persoonlijke planning opstellen; • het geven van uitleg; • overhoren van het leerwerk en nakijken van het maakwerk; • regelmatig contact met ouder(s)/verzorger(s) over de voortgang van de leerling. Op Quick biedt Haags Studiepunt twee, drie of vier dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14.30 tot 18.30 uur. Dagen en tijden zijn in overleg.
 
Bijles
Nog even alles op alles zetten voor één bepaald vak? Dan kunnen bijlessen van Haags Studiepunt uitkomst bieden. Tijdens de bijles krijgt de leerling 1-op-1 begeleiding voor een vak waar hij/zij moeite mee heeft. De leerling krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof.
 
Waarom op Quick?
Op Quick hebben wij een rustige, frisse, moderne omgeving met eigen faciliteiten die minder schools doet aanvoelen. De leerlingen fietsen eerst even een stukje, komen in een nieuwe omgeving zodat ze met vernieuwde energie en goede moed lekker aan de slag kunnen. De kleinschaligheid van onze locatie, met maximaal 20 leerlingen en minimaal 1 begeleider op 7 leerlingen zorgt voor veel persoonlijke aandacht en goed oudercontact.

Uiteraard onderhouden wij ook goed contact met mentoren en docenten van uw school. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter. Daarnaast zorgen onze ruime openingstijden dat de huiswerkbegeleiding goed gecombineerd worden met trainingen, indien gewenst. We streven ernaar dat het schoolwerk ook echt af is als ze naar huis gaan, zodat er daar voldoende tijd is voor ontspanning.     

Het Haagsstudiepunt Quick team
Mijn naam is Sanne van den Boer en ik ben sinds september 2016 werkzaam als vestigingscoördinator op de Quick locatie van Haags Studiepunt. Het leuke van deze functie is dat er tijd is om de leerlingen echt te leren kennen, hierdoor kun je inspelen op de individuele behoeftes van een leerling en kun je snel vooruitgang boeken!

Met een vast team van enthousiaste en professionele begeleiders zorgen wij voor een positieve en veilige sfeer waarbij uw zoon of dochter zich zelf kan zijn, gerespecteerd wordt en zich voortdurend kan ontwikkelen. Wij vinden het zeer belangrijk dat er bij de huiswerkbegeleiding voldoende aandacht is voor het individu, het leren plannen en leerstrategieën zodat uw zoon of dochter ook thuis effectief en zelfstandig aan de slag kan.

Iedereen is welkom op deze unieke locatie met een internationaal tintje! 

Meer informatie en aanmelden
Klik hier voor onze website met uitgebreidere informatie over huiswerkbegeleiding bij Haagsstudiepunt en over onze vestiging en leiding op Quick.

U kunt zich aanmelden via onze website www.haagsstudiepunt.nl of u kunt bellen of mailen met de vestigingscoördinator: Sanne van den Boer voor meer informatie.

Email: sanne.vandenboer@haagsstudiepunt.nl
Telefoon: 06-30038996

U bent ook welkom om onze begeleidingsruimtes te bekijken en kennis te maken met de begeleiders. Op schooldagen (ma t/m do tussen 14.30 en 18.30 uur) kunt u binnenlopen in onze eigen lokalen, direct aan de voorzijde van het clubgebouw de trap af.

Graag tot binnenkort!

Sanne van den Boer
Vestigingscoördinator van Haags Studiepunt op Quick